Redaksjonen

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 02 Februar 2012 - 16:44

    26. mars i Oslo - Lær å smake vin

    Bli med en av Norges fremste vineksperter, Master of Wine Mai Tjemsland, som lærer deg hvordan du skal smake og bedømme de deilige vinene vi serverer på dette spennende kurset.
    02. februar 2012
  • 02 Februar 2012 - 00:59

    27. februar - Stor og eksklusiv barolosmaking

    Gå ikke glipp av en unik smaking av elegante baroloer tilbake til 1980 sammen med selveste eierne av Marchesi di Barolo.
    02. februar 2012
  • 01 Februar 2012 - 10:40

    14. februar - Fisk- og skalldyrkurs på Kulinarisk Akademi

    Bli med og lag de lekreste retter på verdens beste fisk og skalldyr sammen med noen av Norges beste kokker.
    01. februar 2012
  • 01 Februar 2012 - 00:59

    12. mars 2012 i Oslo - Tidenes største smaking av Spanias beste viner

    Gå ikke glipp av denne supersmakingen der hele 144 forskjellige vinhus presenterer flere hundre av Spanias beste viner.
    01. februar 2012
  • 31 Januar 2012 - 17:46

    14. februar i Oslo - Elegant champagnesmaking med Deutz

    Unn deg selv og din kjære en unik champagneopplevelse med denne toppsmakingen av elegante champagner.
    31. januar 2012
  • 27 Januar 2012 - 13:39

    Elefantfavoritten

    I det vidåpne, varme afrikanske landskapet vokser et myteomspunnet tre som er elsket av elefanter. Treets frukter er grunnlaget for en kremlikør som nytes verden over - Amarula.
    27. januar 2012
  • 27 Januar 2012 - 12:15

    Søt grønn smaksbombe

    Det er deilig å kunne skjemme seg bort litt ekstra og hva er vel bedre enn noe søtt, fyldig og farlig godt?
    27. januar 2012
  • 24 Januar 2012 - 21:00

    Mine sider - hva skjer?

    Vi har, som du sikkert har lagt merke til, lagt om sidene våre. Ikke uventet har det medført enkelte problemer. Vi gjør vårt beste for å rydde opp, men ber om overbærenhet i en overgangsfase.
    24. januar 2012
  • 20 Januar 2012 - 02:00

    Festmeny til kalvens pris

    Med kalv til både forrett og hovedrett blir det en smakfull søndag som avsluttes med en herlig dessert.
    20. januar 2012
  • 18 Januar 2012 - 16:50

    6. februar i Oslo - Smak viner fra et norsk Piemonte-eventyr

    Opplev et ekte norsk Piemonte-eventyr og smak på noe av det beste området har å by på i det vi smaker 8 elegante viner og grappa.
    18. januar 2012
  • 10 Januar 2012 - 12:53

    30. januar - Smak fantastisk Riojavin fra 1964, 1970, 1991...

    Bli med på en unik smaking av legendariske Riojaviner helt tilbake til 1964 fra et av Spanias mest berømte vinhus - Bodegas Faustino.
    10. januar 2012
  • 05 Januar 2012 - 11:54

    Manglende myte

    Først når vi er i mål med en ubestikkelig og overnasjonal streben etter kvalitet, vil nordiske matvarer kunne fylle kravene til en bærekraftig myte. Da først kan vi snakke om Nordic Delight.
    05. januar 2012
  • 05 Januar 2012 - 01:00

    Rødmende skinkebiffer

    Sunne og velsmakende hverdagsmåltider er ikke vanskelig å lage. Bare prøv denne oppskriften.
    05. januar 2012
  • 16 Desember 2011 - 11:00

    Her er de beste juleølene i 2011

    16. desember 2011
  • 12 Desember 2011 - 00:30

    Bestille kokkekurs - klikk her

    Nå kan du reservere plasser til vinterens og vårens kokkekurs på Kulinarisk Akademi ved noen enkle tastetrykk.
    12. desember 2011
  • 10 Desember 2011 - 23:00

    Bokkøl – hva er det?

    Bokkøl er et kraftig øl med veldig høyt ekstraktinnhold, og ølet er gjerne den sterkeste typen på bryggerienes repertoar.
    10. desember 2011
  • 09 Desember 2011 - 12:00

    Dette er farfars beste julegløgg

    Det blir ikke skikkelig jul uten en kruttsterk og brennhet gløgg som varmer helt ut i hårrøttene.
    09. desember 2011
  • 08 Desember 2011 - 14:15

    Kakaobønnens vugge

    Det var trolig slik det begynte: En mayaindianer oppdaget av bønnen inni den rare frukten smakte godt. Hvis den ble ristet og i tillegg blandet med chili, ble smaksopplevelsen himmelsk.
    08. desember 2011
  • 05 Desember 2011 - 14:45

    Årets beste matprodukter

    Finalistene i Det Norske Måltid 2011, i kategoriene kjøtt, fisk og skalldyr, ost, frukt og grønt og frukt- og bærdrikk er nå klare.
    05. desember 2011
  • 30 November 2011 - 12:45

    Slik dyrkes og høstes vanilje - den glinsende svarte og forførende smakstilsetningen

    Vanilje - og da snakker vi om den ekte utgaven - er verdens mest arbeidskrevende jordbruksprodukt. Dens intense og forførende aroma i kombinasjon med dens utseende gjør den til et av de meste ettertraktete afrodisiaka.
    30. november 2011
  • 27 November 2011 - 14:45

    Tekniske problemer ved bestilling

    Gavekort kan nå bestilles, men vi har dessverre temporære problemer med kurspåmelding. Dette skal rettes innen kort tid. Les hvordan du holder deg oppdatert.
    27. november 2011
  • 25 November 2011 - 09:00

    Juryens bedømmelse Beste Norske kokebok 2011

    Blant 27 påmeldte bøker til konkurransen Beste norske kokebok 2011, har juryen plukket ut fem finalister. Les hva juryen mente om de fem finalistene.
    25. november 2011
  • 18 November 2011 - 06:00

    Her er årets beste norske kokebøker

    Etter lange og grundige diskusjoner har juryen kommet frem til fem verdige finalister til Beste norske kokebok 2011.
    18. november 2011
  • 17 November 2011 - 09:37

    Beste norske kokebok 2011

    Gled dere alle matinteresserte, for nå kårer Apéritif og Norli Beste norske kokebok 2011.
    17. november 2011
  • 16. november 2011