Mine sider - hva skjer?

Mine sider - hva skjer?

Vi har, som du sikkert har lagt merke til, lagt om sidene våre. Ikke uventet har det medført enkelte problemer. Vi gjør vårt beste for å rydde opp, men ber om overbærenhet i en overgangsfase.
Redaksjonen
24 Januar 2012 - 21:00

Alle som har benyttet noen av våre tjenester før omleggingen har allerede en profil hos oss. Du skal derfor IKKE registrere deg på nytt!
Alle de tidligere profilene den enkelte har hatt innen våre tjenester er nå ferdig sammenslått. Dette gjelder selvsagt tjenester som er registrert på samme e-postadresse.
Dersom du ikke finner dine tidligere innlagte oppskrifter i Min kokebok, er årsaken at du har benyttet en annen e-postadresse når Min kokebok ble registrert.
Send oss i så fall en e-post. Vi vil da gjøre vårt ytterste for å finne frem til kokeboken - og flytte den over til en annen profil - eller bytte til ny e-postadresse, dersom du ikke lenger har tilgang til den registrerte adressen.

Les likevel først følgende viktige informasjon om Mine sider:

Innlogging til Mine Sider
 Alle brukere må nå logge inn på Mine sider med sin e-postadresse (eller tidligere/tilsendte brukernavn) og et passord. Passordet er det samme som du har registrert deg med for våre tjenester, og her er det viktig å være klar over følgende:

• Dersom du KUN har mottatt våre nyhetsbrev, har du intet passord fra tidligere.
Da er dette nå (ved overgang til Mine sider) tildelt i systemet og du må derfor etterspørre dette ved å benytte "Glemt passord"-knappen på innloggingssiden for Mine sider.

• Dersom du har registrert deg med samme e-postadresse for flere av våre passordbelagte tjenester, er tidligere passord satt etter følgende prioritet:
1) Min kokebok - 2) Kursregistrering - 3) Min vinkjeller.

Eksempel:
Dine registreringer:
Min kokebok - registrert på ola.nordmann@norge.no med passord "matgal"
Kurs - registrert på ola.nordmann@norge.no med passord "vinnerd"
Min vinkjeller - registrert på ola.nordmann@norge.no med passord "vinsamler"
Her vil det være ola.nordmann@norge.no med passord "matgal" som gjelder 

• Dersom du har registrert deg på flere ulike adresser, er prioriteten den samme - men du må benytte den/de kombinasjonene og prioriteringene som du ble registrert med.

Eksempel:
Dine registreringer:
Min kokebok - registrert på ola.nordmann@norge.no med passord "matgal"
Kurs - registrert på olanord@online.no med passord "vinnerd"
Min vinkjeller - registrert på ola.nordmann@norge.no med passord "vinsamler"

Grunnet registreringer på to ulike adresser, vil det være kombinasjonen ola.nordmann@norge.no med passord "matgal" som gjelder for den ene profilen. For den andre profilen vil det være kombinasjonen olanord@online.no med passord "vinnerd" som gjelder.

I den første profilen vil du finne Min kokebok og Min vinkjeller. Dette fordi disse to tjenestene ble registrert på samme e-postadresse.
I den andre profilen vil du finne din registreringsprofil for Kurs.

Hvordan motta nytt passord dersom du likevel ikke får logget inn:
Nytt passord får du ved å klikke på "Mine sider"-knappen. Nederst i denne finner du en "Glemt passord?"-lenke.

Legg inn din e-postadresse. En e-post blir da sendt til denne adressen (dersom den er registrert hos oss). I denne e-posten finnes en lenke du må klikke på for å bekrefte at rett person vil motta passordet. Når det er gjort vil du få ytterligere en e-post med ditt nye passord. Dette passordet kan (og bør) du bytte senere (dette gjøres i min profil ved å skrive inn ditt nye passord to ganger i de rette feltene).

Det har skjedd at e-posten med lenken som skal bekrefte at rette vedkommende mottar det nye passordet, har endt i spamfilteret. Hvis det har skjedd hos deg vær klar over at lenken som skal føre deg videre kan bli ødelagt om du flytter e-posten til innboksen. Det betyr at du enten må klikke deg videre fra spamfilteret eller om du har flyttet den allerede kopierer du lenken for så å lime denne inn i adressefeltet på en nettside.

Din nye profil skal nå inneholde alle de tidligere tjenestene du var registrert for på denne adressen.

Hjelp - jeg har registrert meg på flere adresser! Hva gjør jeg?
Hvis du har brukt flere ulike e-postadresser når du har registrert de ulike tjenestene vil ikke systemet automatisk vite at disse abonnementene tilhører samme person.
Send oss en e-post der du oppgir de ulike adressene samt hvilken adresse du ønsker å ha tjenestene samlet under. Vi vil da gjøre vårt ytterste for å sørge for at dine tjenester hos oss blir samlet til én e-postadresse!

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Siste innspurt før nyttårsfeiringen – gå for en av disse champagnene
+
Godbiter i pollisten

Siste innspurt før nyttårsfeiringen – gå for en av disse champagnene

Dette er de beste champagnekjøpene i basis – fire helt forskjellige champagner som alle byr på solid valuta for (omtrent) det samme pengebeløpet

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

I siste liten? Denne lekkerbiskenen til julematen finnes på 104 pol
+
Ukens vin

I siste liten? Denne lekkerbiskenen til julematen finnes på 104 pol

Denne 6 år gamle rieslingen kommer til å gjøre suksess til alle juleukas måltider.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Ribbe er en så spennende råvare at den bare ber om eksperimentering
Dagens rett

Ribbe er en så spennende råvare at den bare ber om eksperimentering

Her får du en deilig ribbe med alternative, men like fullt spennende smaker - prøv den du også.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Se så mye du kan bruke pinnekjøtt til
Guide
Oppskrifter med pinnekjøtt

Se så mye du kan bruke pinnekjøtt til

Pinnekjøtt er julemat nummer en for mange, men godsakene bør ikke forbeholdes julaften. Her får du inspirasjon til  utvide din pinnekjøttmeny - og ikke minst utnytte restene.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Siste innspurt før nyttårsfeiringen – gå for en av disse champagnene
+
Godbiter i pollisten

Siste innspurt før nyttårsfeiringen – gå for en av disse champagnene

Dette er de beste champagnekjøpene i basis – fire helt forskjellige champagner som alle byr på solid valuta for (omtrent) det samme pengebeløpet

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

I siste liten? Denne lekkerbiskenen til julematen finnes på 104 pol
+
Ukens vin

I siste liten? Denne lekkerbiskenen til julematen finnes på 104 pol

Denne 6 år gamle rieslingen kommer til å gjøre suksess til alle juleukas måltider.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen
Guide
Julemat

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen

Apéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Dette er de beste alkoholfrie drikkene du finner på polet
+
Tester
Alkoholfritt

Dette er de beste alkoholfrie drikkene du finner på polet

Når du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Gjør som svenskene, server denne klassikeren til julefrokost eller -lunsj
Dagens rett
Janssons fristelse

Gjør som svenskene, server denne klassikeren til julefrokost eller -lunsj

Det er ingen grunn til å fortelle familiens mest følsomme at det er ansjos i denne potetgratengen. De vil garantert elske den.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Ribbe er en så spennende råvare at den bare ber om eksperimentering
Dagens rett

Ribbe er en så spennende råvare at den bare ber om eksperimentering

Her får du en deilig ribbe med alternative, men like fullt spennende smaker - prøv den du også.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her