Hjemmelagede kjøttboller og med pasta og tomatsaus blir en knall middag. Bare følg oppskriften så får du smake.
Hjemmelagede kjøttboller og med pasta og tomatsaus blir en knall middag. Bare følg oppskriften så får du smake.
En fristende greskinspirert panne med ekte gresk fetaost og sommerens norske grønnsaker gir en nær Hellas-ferie-opplevelse.
By på denne New York-inspirerte biff-klassikeren fra grillen. Det er bourbon og brunt sukker samt mørt kjøtt som gir karakteren.
Det enkleste er ofte det beste. Har du de to hovedkomponentene, biff og paprikasaus, er det ikke så mye mer som trengs.
Denne retten med hval har mye smak og ikke minst den er enkel og rask å lage.
Spekemat til middag har vi århundre lange tradisjoner på i Norge. Sammen med nypoteter og nykål blir det en nydelig sommertallerken med masse god smak.
Nå på forsommeren er årets ferske hvalkjøtt lett tilgjengelig i butikker med ferskvaredisk, og noe mer eksotisk norsk enn hval finner du neppe.
Entrecôte har fin fettmarmorering som gjør at det er lett å lykkes med den på grillen. Med dressing av balsamico og extra virgin olivenolje blir det fest.
Dette middagstipset bør gå rett hjem hos barna. Burger, servert med slike morsomme sauser, smaker selvsagt like godt. Nydelig øl kan likevel vi voksne unne oss til retten.
Skinkestek med sprø svor er ypperlig søndagsmiddag. Cidersaus av eplecider er godt tilbehør til svinestek og du får delvføleig oppskrifte her...
Bankekjøtt eller bankebiff er selvforklarende. Siden det ikke er det aller møreste lårstykket, trengs det en skikkelig omgang med kjøtthammeren. Her er oppskriften.
Unn deg en saftig hvalbiff, og la den være rosa i midten. Med deilig løkkompott blir det et festmåltid
Koteletter er noe alle liker, og med grønnsaker som følge blir dette en skikkelig hverdagsmiddag. Du steker den ferdig i ovnen.
Denne menyen er komponert av Tom Victor Gausdal, som ble sølvmedaljevinner Bocuse d'Or 2005.
Denne tradisjonelle tyrkiske lammegryten med masse grønnsaker er enkel å tilberede, og steker ferdig i ovnen mens du gjør andre ting.
Irish stew er kanskje ikke en rett du har laget selv. Det er ingen kunst når du bruker norsk lammekjøtt. Da blir den irske nasjonalretten ekstra god.
La deg ikke skremme av flamberingen! Det er slett ikke vanskelig, men veldig moro. Og så ser det alltid imponerende ut.