Det er ikke mye som kan slå en perfekt stekt biff. Ikke bare er det utrolig godt. Legger du til grønnsaksragu og rødvinssaus blir middagen fullkommen.
Det er ikke mye som kan slå en perfekt stekt biff. Ikke bare er det utrolig godt. Legger du til grønnsaksragu og rødvinssaus blir middagen fullkommen.
Svinekjøtt er mye brukt i thailandsk matlaging, og det milde, magre kjøttet smaker nydelig sammen med kraftige og spennende smakene.
Vi har fårikål å skryte av, godt det også, men supermaten hvitkål kan brukes til så uendelig mye mer. Som denne polske klassikeren bigos.
Et lekkert helgemåltid som er raskt å tilberede og ikke minst svært velsmakende.
Her har du oppskriften på en lettlaget på saftig biff smaksatt med friske urter og marinade. Dette setter fart på biffen og smaksløkene.
Ytrefilet av reinsdyr er fantastisk mørt og smakfullt, og noe av det mest eksotiske og eksklusive vi kan by på her i landet. Men det behøver ikke være komplisert for det.
Carpaccio er en klassiker fra Italia, oppkalt etter maleren Vittore Carpaccio. Carpaccio ble første gang servert på Harry’s Bar i Venezia i 1950. Her er en variant av originalen.
Denne retten med lammelår skal du servere på en spennende måte som vil overraske alle rundt bordet.
Løvbiff er en lettvint løsning når tiden er knapp. Men at den er lettvint, behøver ikke bety mindre smak. Oppskriften har det som trengs. Alle elsker smaken av Italia.
Rillette er det samme som en postei som består av kjøtt og fett. I denne oppskriften er det kjøtt av kanin som er brukt. Lager du denne kan du glede deg til noen deilig.
Her er en enkel oppskrift på hvordan du får mye smak ut av det deilige kjøttet.
Svinefilet er greit å ty til når du ikke vet hva du skal servere, men likevel er i festhumør. Lett å få tak i og rask å tilberede. Har du tid til å marinere det i et døgn blir resultatet perfekt
Det finnes noe så deilig som lammekjøtt. Med denne oppskriften blir smaksopplevelsen optimal.
Du må lage denne deilige retten mesterkokken Odd Ivar Solvold har komponert for deg.