Skjær kjøttet i skiver a 5-7 mm.
- Rist kokosmassen i tørr stekepanne til svakt gyllen. Bland med de andre ingrediensene til marinaden og hell over kjøttskivene. La stå i minst to timer.
- Ta opp kjøttskivene og tørk lett av. Tre kjøttet på grillpinner og grill eller stek ved sterk varm et drøyt minutt på hver side.
- Server med forskjellige småretter etter smak og humør. Gjerne stekte nudler, agurksalat, potet- og reddiksalat og lyst brød.
- Agurksalat:
- Skjær agurken i tynne skiver med en ostehøvel. Bland dressingen og hell over agurkskivene. Sett kaldt til servering.
- Stekte nudler:
- Tilbered nudlene etter bruksanvisningen. La de dryppe godt av. Varm olje i en wokpanne. Fres hvitløk og chili.
- Tilsett nudlene og soyasaus og rør godt. Smak til med limesaft og server umiddelbart. Dryss over koriander til slutt.
- Potet- og reddiksalat:
- Bland alt og sett kaldt til servering. Den kan godt lages kvelden i forveien.