Brun kjøttet på begge sider på relativt høy varme, skru ned varmen og la skivene ettersteke på svakere varme i ca. 10 15 minutter.
Smakfull salat:
Rens bønnene. Skjær gulrot, selleri og kål i tynne strimler. Kok bønnene i et par minutter i lettsaltet vann, tilsett gulrot, selleri og kål. La det koke et par minutter til, hell av vannet og avkjøl.
Skjær rødløk og squash i tynne skiver. Bland alle grønnsakene sammen og hell over vinaigrette.
Vinaigrette:
Bland sammen alle ingrediensene og hell over salaten.
Server lammeskivene med kokt ris og salaten.
Mange andre deilige retter med lam
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Få dagens rett som nyhetsbrev