Har du rester av julepålegg kan du lage den herlig retten Quesedilla med julepålegg og ridderost. 2 som smårett, eller 1 som hovedrett. Her er oppskriften.
Hvorfor ikke prøve lutefisk med hvit saus? Vi kan love deg at det smaker fantastisk.
Prøv denne oppskriften med ribbe som er glassert og som gir en tuch av kinesisk kjøkken.
Hovedingrediensen til denne retten som er inspirert av svenskenes favorittjulemiddag.
Skal du lage juleribba perfekt med sprø svor har du oppskriften her.
Du kan ikke feire Lucia uten Lussekatter. De baker du først og fremst til Luciadagen 13. desember. De er så gode at du kan lage så mange at du kan spise dem i hele måneden.
Disse sprø og deilig kakene hører absolutt julen til. Dessuten er de veldig enkle å lage, men du må ha et krumkakejern.
Her en litt annerledes måte å steke ribba på, nemlig i melk. Kjøttet blir mørt og saftig. Kraften kan du bruke til en deilig saus.
Rakefisk kan tilberedes på mange måter. Her har du en oppskrift med lun rakefisk på potet- og auberginekompott.
Klart du kan lage sushi med rakfisk. Det gir en ekstra dimensjon. Du må prøve denne enkle oppskriften.
Rakefisk kan også brukes som fingermat Her har du en oppskrift med lefseruller med rakefisk.
Dette er den klassiske måten å servere rakefisk på, nemlig med løkringer. Enklere blir det ikke.
Om du synes det er en spesiell lukt av rakefisk skal du prøve denne oppskriften med gammelost til. Vi lover deg en smaksopplevelse av beste slag.
Lag en herlig rakfiskmousse med denne oppskriften. Server den som forrett eller sett den på koldtbordet.
Lurer du på hva du skal fylle kalkunene med? Denne oppskriften gir deg svaret. Og du vil garantert blir fornøyd hvis du følger vår oppskrift.
Til menyen på nyttårsaften trenger du en appetittvekker, også kjent som Amuse bouche. Vi foreslår en liten ertesuppe med lutefisk.
Har du lyst til å gi den tradisjonelle ribba spennende nye smaker? Her har du en oppskrift som løfter retten til nye høyder.
Denne ddeilieg retten er komponert av mesterkokken Trond Moi. En smaksrik rett og en motpol til svinekjøtt i ribbeform. Perfekt mat for den litt matleie.