Dette er en rask rett å lage. Pepperrot sammen med roastbiff er utrolig godt og passer også utmerket på et koldtbord.
Dette er en rask rett å lage. Pepperrot sammen med roastbiff er utrolig godt og passer også utmerket på et koldtbord.
Her får du den beste oppskriften på klassisk ribbe med perfekt sprø svor og hvordan den skal bli perfekt.
Vossakorv kan brukes til mye godt. Her er et forslag: Vossakorv med marinert artiskokk. Oppskriften finner du her.
Når svineribbe møter kinesiskinspirert krydring, blir det fart på smaksløkene. Denne oppskriften er helt topp å inkludere i menyen for et koldtbord.
Lag noe spennende med medisterdeigen. Lag tapasboller med fiken og koriander.
Har du rester av pinnekjøtt kan du lage noe ekstra godt. Blini med pinnekjøtt er en av mulighetene. Det tar deg en halv time så har du fire stykker å servere.
Lag en pai det virkelig smaker jul av. Med juleskinke og rødkål smaker den herlig. Etter å ha spist er det nesten slik at du allerede gleder deg til neste jul.
Her er en oppskrift på tradisjonell lutefisk, men med spennende vri på tilbehøret. Grønne linser og sennepssaus passer utmerket som et alternativ til den tradisjonelle ertestuingen.
Slik bruker du opp restene av juleskinken og gir den en helt ny smak, nemlig av tandoori.
Fattigmann egner seg ikke for fattigfolk. Hanna Winsnes brukte hele 24 egg i sin oppskrift, og Henriette Schønberg Erken syntes 30 eggeplommer samt ett rødvinsglass med konjakk var akkurat passe.
Disse kakene må du bake til jul. De er søte og med mandler som smaker ekstra godt når du fyller dem med krem og bær.
Berlinerkranser er en favoritt blant småkakene til jul. De er søte, de er små, bakt med mange eggeplommer og deretter dyppet i deilig perlesukker.
Du skal selvfølgelig bake krumkaker til jul. Like selvfølgelig skal du fylle de med multekrem. Her får du oppskriftene på begge deler.
Vossakorv er mettende og godt. Du kan bruke den til mye. Her er et forslag hvor Vossakorv blir en del av en grateng med rosenkål.
Her får du oppskriften på den klassiske måten å tilberede lutefisk på. Ikke vanskelig å få til hvis du følger vår enkle oppskrift.
Her er oppskriften på den tradisjonelle måten å tilberede rakfisk på. Enkelt og veldig smakfullt.
Kålrotstappe er viktig tilbehør til pinnekjøtt, og også til stekte og røkte kjøttretter. Her er den enkle oppskriften.