Skjær av svoren på ribben og prøv å beholde mest mulig av fettet. Fjern deretter beina på innsiden av ribben.
Lag ca 5 mm dype snitt tett i tett langsetter hele ribben.
Bland sammen alle ingrediensene til glasuren og smør inn hele ribben.
Stek ribben på 125 grader i ca 2 timer, skru deretter opp temperaturen til 225 grader og stek til ribben er gyllen. Kutt ribben i små porsjonsbiter og servér med søt chilisaus.
Flere gode ribbeoppskrifter finner du her
Tips: Dette er en stor favoritt på tapasbordet. Pass på å ha nok. Her har vi brukt 5-krydder, som er den mest kjente krydderblandingen i det kinesiske kjøkken. Inneholder som navnet sier fem ulike krydderslag; Stjerneanis, fennikel, kanel, nellik og sort pepper.
By på helnorsk tapas som løfter ethvert koldtbord
Her er rettene du skal lage til tapasbordet
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig