Denne kaken er rask å lage og en fin måte å bruke opp bær fra fryseren eller når du har plukket riktig mye.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Denne kaken er rask å lage og en fin måte å bruke opp bær fra fryseren eller når du har plukket riktig mye.
Dette har du kanskje ikke prøvd før: spekeskinke i iskremen? Vi lover at det smaker både spennende og deilig.
Syrlige og søte bringebær gir ekstra god smak til muffins.
Ají er enkel å lage og det er få faste normer. “Alle” i land som Colombia og Ecuador har sin egen oppskrift.
Nydelig vegansk dip med ovnsbakt paprika, valnøtter og en liten touch hvitløk.
Ajvar er en paprikadipp eller -saus som du kan bruke i mange forskjellige sammenhenger.
Hjemmelaget sriracha er den spicy chilisausen alle kokker sverger til.
Harissa er en type chili- og krydderpasta med røkt paprika som er både søt, sterk og full av smak.
Sild på pizzaen er en måte å få folk til å spise mer av denne lekre delikatessen.
Reker i tacoen er perfekt sommermat. Og et godt alternativ til rekesmørbrød.
Til denne oppskriften kan du bruke enten hylleblomster eller mjødurt. Begge byr på mye aroma og smaksintensitet.
Denne kaken er inspirert av den franske klassikeren flan pâtissier, litt forenklet, men du verden så god.
Et brytebrød som dette er nesten som et måltid i seg selv. Samt det perfekte følge til en salat eller suppe.
Herlig seig browniepizza med lekker sjokoladesmak toppet med bærmousse og ferske bær. Denne pizzaen går like fint å steke i ovn som på grill.
Sjokolademousse, jordbær og lemoncurd med sprø knuste kjeks er det som trengs for maksimal dessertglede.
Denne skånske kaketradisjonen fortjener oppmerksomhet også på denne siden av grensen.
At disse bollene er populære i Øst-Europa, er lett å forstå.
Med koreansk glaze blir spareribsen ekstra smakfull og saftig. Prøv det du også.
Å grille rabarbraen gir en morsom tilleggsvalør til smaken. Må prøves. Perfekt til iskrem.
Med krydrete strutsevinger blir denne enkle pastaretten ekstraordinær.
Dette må være verdens enkleste og deiligste pastasaus! Hele solmodne tomater og fetaost bakes i ovnen med olivenolje for en enkel, fyldig og smaksrik pastasaus.