- Skrell og skjær eplene i terninger. Mos bananene. Bland med peanøttsmøret. Rør til luftig. Bland inn epler. Sett til side.
- Pisk egg og sukker luftig i en egen bolle.
- Rør inn olje og Biola. Vend inn hvetemel og natron og rør jevn.
- Tips:
Om du vil bruke vanlig melk i stedet, bruker du bakepulver i stedet for natron. - Vend så inn eple/banan/peanøttsmørblandingen.
- Hell i 2 små brødformer eller en stor kakeform, alternativt en liten langpanne. Stek ved 150 grader i 50-60 minutter, avhengig av høyden på kaken (og hvilken form som brukes).
- Glaze til servering:
Varm honningen i en liten kjele. Rør inn peanøttsmør og sitronsaft til en sirupaktig konsistens. - Hell over kaken når den kommer ut av ovnen – eller før servering.
Se våre andre søte oppskrifter med banan
Trenger du flere forslag til hva du kan gjøre med eplene se her