Kakk sprekker i krabbeklørne slik at du kommer til krabbekjøttet.
Ha olje og finhakket sjalottløk i en varm stekepanne. Tilsett soyasaus, honning og black peppersauce. Varm til det tykner.
Tilsett krabbe og limebåter og vend inn i blandingen. La putre til krabben er varm.
Rist helpepperen i panna og mal den i morter. Ha på, sammen med finsnittet vårløk, til slutt.
Server med ristet brød og sriracha-majo.
Se våre andre oppskrifter med krabbe
Der er bruken av chilisausen sriracha vanlig, også peppersausen black pepper sauce. Den finnes i utallige versjoner, også i det kinesiske kjøkken. Thai-utgaven er søtere og tykkere.
Les mer om de ulike typer chilisaus
Om du ikke finner black pepper sauce i din butikk, kan du lage den selv.
Her er oppskriften på kinesisk black pepper sauce
Om du heller vil gå for kongekrabbe, har vi også en annen oppskrift på pepperkrabbe som i Singapore
Lyst til å lage en annen rett med krabbe? Vi byr på mange andre
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig