Fondue

oppskrifter.webp

Fondue går aldri av moten. Prøv noen av disse oppskriftene

Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne

  • 1 time

    En deilig måte å utnytte hele gresskaret på, bare sett det i ovnen og fyll det med ost

  • 30 minutter

    Her får du oppskriften på fondue, men ikke bare det. Her er forslag til tilbehøret som pesto og sauser.

  • 30 minutter

    Denne varianten av fondue er en sveitsisk spesialitet. Det er så sosialt å sitte rundt bordet og kose seg med denne retten.

  • 40 minutter

    Fiskefondue er en morsom rett å servere også når du får gode venner på besøk. Du kan virkelig sitte deg ned og kose deg sammen med gjestene.

  • 35 minutter

    Ikke noe er mer sosialt enn å sitte rundt bordet og kose seg med fondue. Ostefondue kan også tilberedes i en vanlig gryte

  • placeholder
    20 minutter

    Kinesisk fondue med biffstrimler og mye annet godt.

  • 15 minutter

    Husk å ha flere typer dipsaus på bordet når du ber inn til fondue-aften.

  • 20 minutter

    Skalldyrsfondue er ikke bare velsmakende, men også morsom rett å servere enten det er to eller flere til middag. Når du har kokt kraften, er dere klare til å spise.

  • 30 minutter

    Her er oppskriften som er enkel å få til, men som likevel smaker deilig.

  • 20 minutter

    Fondue er ikke mindre enn en genial rett. Ikke bare får man gjestene til å lage maten selv - det blir intimt og koselig også.

  • 20 minutter

    En velsmakende fondue med mørt kjøtt som stikkes på fonduegafler og friteres i varm olje. Fondue er veldig sosialt og gir garantert mye matglede.

Forsiden akkurat nå
Herlig gjensmak av denne tidligere så populære vinstilen
+
Ukens vin

Herlig gjensmak av denne tidligere så populære vinstilen

Den er laget slik valpolicella skal smake – saftig, leskende, tørr og med moderat alkohol.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Soave går gjennom en endring ved at presisjon økes, men ikke alle er enige i veien
+

Soave går gjennom en endring ved at presisjon økes, men ikke alle er enige i veien

Rundt middelalderbyen Soave lages noen av Italias beste hvitviner av druen garganega. Nylig er det innført ny regler i form av 33 vinmarksnavn som kan nevnes på etiketten. Vi sjekker hva det innebærer og hvordan framtiden for Soave ser ut.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Nysgjerrig på Chinon – her får du utrolig mye for pengene
+
Godbiter i pollisten

Nysgjerrig på Chinon – her får du utrolig mye for pengene

Chinon og cabernet franc som lagringsobjekt er i trygge hender fra denne produsenten som har veldig gunstige priser.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Start rosévinsesongen med denne pinot noir-perlen
+
Ukens vin

Start rosévinsesongen med denne pinot noir-perlen

Direkte pressete pinot noir-druer med høy syre gir en veldig lys og elegant rosévin som balanseres av litt restsødme. Perfekt til krydret mat.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Denne salaten har en hemmelig ingrediens - som du vil (gjen)oppdage i en ny setting
Dagens rett

Denne salaten har en hemmelig ingrediens - som du vil (gjen)oppdage i en ny setting

For kokt oksetunge trives veldig godt i en frisk og syrlig salat som denne.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Ny generasjon og visjon bringer endring i Valpolicella
+

Ny generasjon og visjon bringer endring i Valpolicella

Valpolicella er en av Italias mest kjente vinregioner, primært for sin kraftfulle amarone og ripasso. Men regionen står nå foran en tid med endringer i regi av en ny generasjon vinmakere med nye ideer og ambisjoner.

Les hele saken