Prøv denne tradisjonelle portugisiske klippfiskretten med knuste poteter og grønnsaker.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Prøv denne tradisjonelle portugisiske klippfiskretten med knuste poteter og grønnsaker.
Denne kladdekaken - også kalt mud cake - med safran, hvit sjokolade og yoghurt balanserer perfekt det syrlige og det søte og blir enda bedre med tyttebær og krem ved siden av.
Denne gulrotsuppen er lettlaget og kan enkelt varieres med både tilbehør og ingredienser
Lahmacun - eller tyrkisk pizza - har en tynn pizzabunn og et smaksrikt fyll lagd av kjøttdeig, hakkede grønnsaker og krydder. Pizzaen toppes ofte med bladpersille og herlig, frisk sitron før den brettes sammen og nytes!
Saftige byggrynskaker som kan brukes som alternativ til både kjøttkaker og hamburgere. Vi serverer dem med en fargerik rødbetpuré og sprø grønnsakschips.
Belgiske vafler er perfekt basis for en dessert eller et søtt mellommåltid.
Muffinsene har et søtt fyll med smak av kokos og er pyntet med glasur av mørk sjokolade.
Kladdkake eller mud cake - kjært barn lyder også rare navn, ekstra god blir den med bringebær.
Bakt ostekake med karamellsaus er det umulig å mislike.
Kålruletter er en av Ukrainas mest populære og tradisjonsrike retter. Akkurat som i Norge.
Denne kaken heter noen steder mannik og andre manna som betyr semulegryn på ukrainsk.
Denne måten å tilberede kjøtt og grønnsaker på er unik for Ukraina og en gammel tradisjon.
Dette er ukrainernes svar på rømmegrøt.
Resultatet kan enten bli en forrett eller en lekker mellomrett med noen av Norges fineste smaker.
Enn saftig honningkake blir enda mykere med smørkrem mellom lagene.
Kandiserte appelsinskiver er supre som kakepynt, eller godteri.
Denne formkaken er ekstra aromatisk og ikke minst saftig og holdbar.
Aligot kombinerer potet og ost som sammen skaper magi. Smaker godt alene med brød, til pølser eller andre kjøttretter.