Fløtesaus er alltid populært og passer til så vel fisk som kjøtt.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Saftige byggrynskaker som kan brukes som alternativ til både kjøttkaker og hamburgere. Vi serverer dem med en fargerik rødbetpuré og sprø grønnsakschips.
Belgiske vafler er perfekt basis for en dessert eller et søtt mellommåltid.
Muffinsene har et søtt fyll med smak av kokos og er pyntet med glasur av mørk sjokolade.
Kladdkake eller mud cake - kjært barn lyder også rare navn, ekstra god blir den med bringebær.
Bakt ostekake med karamellsaus er det umulig å mislike.
Kålruletter er en av Ukrainas mest populære og tradisjonsrike retter. Akkurat som i Norge.
Denne kaken heter noen steder mannik og andre manna som betyr semulegryn på ukrainsk.
Denne måten å tilberede kjøtt og grønnsaker på er unik for Ukraina og en gammel tradisjon.
Dette er ukrainernes svar på rømmegrøt.
Resultatet kan enten bli en forrett eller en lekker mellomrett med noen av Norges fineste smaker.
Enn saftig honningkake blir enda mykere med smørkrem mellom lagene.
Kandiserte appelsinskiver er supre som kakepynt, eller godteri.
Denne formkaken er ekstra aromatisk og ikke minst saftig og holdbar.
Aligot kombinerer potet og ost som sammen skaper magi. Smaker godt alene med brød, til pølser eller andre kjøttretter.
Reinsdyrkjøtt er særdeles mørt og magert. Med sin kraftige viltsmak gleder du alle rundt bordet.
Noen tenker på dette som østerrisk hverdagsmat, men det er i så fall en delikatesse kamuflert som hverdagsmat for retten er mektig god.
Bakt havregrøt er en veldig populær rett som kan spises som frokost eller til kaffen.
Kyllingfrikasse er ekstra deilig og lunt når vintermånedene er her. Her er varianten du lager fra bunn av som imponerer matfølget ditt.