Dette er ukrainernes svar på rømmegrøt.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Dette er ukrainernes svar på rømmegrøt.
Resultatet kan enten bli en forrett eller en lekker mellomrett med noen av Norges fineste smaker.
Enn saftig honningkake blir enda mykere med smørkrem mellom lagene.
Kandiserte appelsinskiver er supre som kakepynt, eller godteri.
Denne formkaken er ekstra aromatisk og ikke minst saftig og holdbar.
Aligot kombinerer potet og ost som sammen skaper magi. Smaker godt alene med brød, til pølser eller andre kjøttretter.
Reinsdyrkjøtt er særdeles mørt og magert. Med sin kraftige viltsmak gleder du alle rundt bordet.
Noen tenker på dette som østerrisk hverdagsmat, men det er i så fall en delikatesse kamuflert som hverdagsmat for retten er mektig god.
Bakt havregrøt er en veldig populær rett som kan spises som frokost eller til kaffen.
Kyllingfrikasse er ekstra deilig og lunt når vintermånedene er her. Her er varianten du lager fra bunn av som imponerer matfølget ditt.
Her kan du også bruke hele kyllingen for å få mat til flere
Dette er forløperen til pasta carbonara - en rett som har eksistert i mange hundre år.
Dette bakverket regnes som Georgias nasjonalrett og serveres gjerne til frokost med en kopp te.
Denne supertrendy retten er en gammel tradisjon fra Jalisco, Mexico.
Labneh er en selvfølge sammen med meze - libanesisk tapas.
En herlig festbløtkake med multer og kremfløte til julaften, nyttår, konfirmasjon eller bursdag. En vinner på kakebordet.
Disse riskrokettene er den perfekte fingermat til musserende vin.
Denne dressingen er uslåelig på salater - grønne som blandede. Passer ypperlig for veganere.
Sarah Bernhardt i langpanne er et godt, praktisk og glutenfritt alternativ på kakebordet. Med mandelbunn og sjokoladekrem er den særlig populær til jul.
Når du fyller bakepotetene på denne måten, blir de ekstra sprø og gode Du kan du bruke opp poteter fra tidligere i uka.