Visp egg og sukker til luftig eggedosis.
Bland smeltet smør og melk. Bland de tørre ingrediensene.
Tilsett væske og tørre ingredienser (siktes) vekselvis til en jevn deig.
Skrell og skjær rabarbraen i tynne skiver og rør den inn i deigen.
Fyll deigen i muffinsformer - ca 2/3 fulle.
Crumble:
Rør ingrediensene sammen og fordel på toppen av muffinsdeigen.
Stek ved 200 grader i 15-20 minutter.
Se våre andre oppskrifter på muffins
Om ikke rabarbraen er klar ennå hos deg, kan du bruke en kurv med importjordbær i stedet. Eller vente til rabarbrasesongen er hos deg. For det er utrolig hvor mye godt du kan lage med de lange sure.
Se alt det andre du kan bruke rabarbra til
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig