Det tar litt tid å lage disse snurrene, men det er vel verd investeringen. Det blir en stor porsjon og snurrene kan fint fryses.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Det tar litt tid å lage disse snurrene, men det er vel verd investeringen. Det blir en stor porsjon og snurrene kan fint fryses.
Gunkan Maki er enkelt å lage, og blir enda bedre med krabbe. Oppskriften er hentet fra Frida Ronges bok Nordisk Sushi
Pærekake med rosmarin – en glutenfri kake som har det lilla ekstra. Mandel, brun farin, kardemomme, sitron, rosmarin, pistasj og pærer.
Denne oppskriften på mac & cheese inneholder øl og både varmer sjelen og metter magen. Prøv den om du vil imponere vennene dine, og husk å servere øl ved siden av.
Disse munnfullene er vanedannende - sørg for å ha dem på lur til neste gang noen stikker innom for en kopp kaffe.
Denne oppskriften er inspirert av Yotam Ottolenghis kokebok "Enkelt"
Denne oppskriften blir enda bedre hvis du bruker bærekraftig kylling av god kvalitet
Sardiner er topp til en lettlaget pastarett. Denne oppskriften passer som både lunsj og middag.
Hjemmelaget stikkelsbærmarmelade får bein å gå på når den fyller disse kakene.
Til denne populære salaten som er det perfekte tilbehør til spareribs, er det best å bruke små sylte)agurker, men også vanlig slangeagurk går fint.
Dipsaus er enkelt å lage selv og smaker aller best nyrørt. Så ikke lag mer enn du trenger.
Denne salaten er både mettende, fargerik og godt krydret, men ikke for sterk. Akkurat passe faktisk.
Gyoza-deig kan kjøpes ferdig, men også lages hjemme, det er lettere og raskere enn du tror.
Gyoza kan dampes eller friteres. Begge deler er supergodt. det eneste du trenger ved siden av er en dip.
Nydelig risotto med høstens kantareller, god som en rett i seg selv eller som tilbehør til kjøtt
Sprøstekt sjalottløk passer perfekt til alt fra asiatisk mat til pølser.
Inspirasjonen til denne salaten fikk Terje Ommundsen på en restaurant i Koh Samui, en paradisisk øy i Thailandsbukta.
Etter et godt måltid smaker en liten porsjonspai som denne perfekt som dessert.
Fondantpoteter fortjener å få sin storhetstid tilbake. I denne oppskriften dampes potetene i øl og ender opp som en nydelig delikatesse.
Jordbær og rips gir god friskhet til denne bakte ostekaken. Perfekt til sommerens kakebord.