- Lag pizzadeig eller bruk ferdige pizzabunner.
- Om du lager pizzadeigen selv, kjevle den tynt ut og legg på et bakepapir.
- Om du bruker ferdigbunn, pensle den med litt olivenolje.
- Rør Snøfrisk luftig med creme fraiche og smør dette jevnt utover pizzabunnen.
- Bland innmaten fra krabbeskjellet med most hvitløk, chiliflak, olivenolje, limesaft, fennikel i syltynne skiver og finhakket fennikeltopp.
- Bland inn finrevet hvit geitost.
- Fordel over pizzabunnen.
- Stek ved 225 grader og pizzafunksjon i 6-7 minutter til bunnen er sprø og toppingen er gyllen.
- Mens pizzaen steker skjærer du avocado i tynne skiver.
- Legg avocadoskiver på toppen av pizzaen ved servering og legg på lakserogn (så mye du har råd til).
Vi har nesten 60 oppskrifter på pizza du kan velge mellom
Se våre andre oppskrifter med krabbe
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig