Cantuccini er omtrent det samme som biscotti, men må ha mandler eller hasselnøtter blant ingrediensene.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Cantuccini er omtrent det samme som biscotti, men må ha mandler eller hasselnøtter blant ingrediensene.
Denne oppskriften er inspirert av pinsaen som serveres på Jacquelines i Stockholm.
Skreiloins med frisk gresskarpuré, soyasjysaus og råstekte ingefærgrønnsaker er en perfekt rett til en romantisk middag for to.
I denne oppskriften møter den milde og friske smaken av skrei den spenstige og sterke smaken av chorizo.
Denne lune syrlige og krydrete smørsausen setter ekstra spiss på biffen eller entrecoten.
Server disse herlige pannestekte brødene til frokost, lunsj, matpakker, kaffekosen eller ved siden av supper og gryter.
I denne oppskriften brukes varme for å lage en mer stabil og seig marengs. Perfekt for litt større kokosmakroner.
Denne fyldige suppen kan lages med krabbe eller reker - og så chilisterk som du ønsker den.
Denne klassisk spanske potetretten med løk, hvitløk, laurbærblader, paprika og tomat, er en rett i seg selv, men også utsøkt til torsk eller kjøtt.
Når tilgangen på klementiner er stor, skal du bake denne saftige kaken.
Peposo er en veldig gammel toscansk tradisjonsrett som bruker samme vin i maten som i glasset.
I denne oppskriften er det brukt ferdig pinsabunn - kalt pinsa romana - for raskt resultat.
Ertekrem er et lekkert og vegetarisk pålegg, men kan også brukes som kald saus til fisk eller kjøtt.
Fyll pannekaker med masse strimlede grønnsaker, gjerne rester. Enkle å lage, og en fin måte å gjøre jula litt grønnere på.
Dette er en vri på den populære amerikanske coleslaw, men med rødkål. Salaten passer til alle julens middager.
Vegisterkaker er et perfekt alternativ til medisterkaker for veganere og vegetarianere og alle oss andre som ønsker kjøttfritt en gang i blant.
Imponer gjestene dine med denne nydelige dessert som du lager på under 15 minutter.