Det finnes knapt noen enklere kake enn denne - du kan rett og slett ikke mislykkes. Best av alt, den er knallgod.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Det finnes knapt noen enklere kake enn denne - du kan rett og slett ikke mislykkes. Best av alt, den er knallgod.
Her får sildesalaten inspirasjon fra Midtøsten med baba ganoush som er en auberginedip og tabbouleh som er en bulgursalat.
Med denne oppskriften får du brukt syltetøyet du har i kjøleskapet - hjemmelaget eller fra butikken.
Helt kjøttfri lasagne med grønnsaker som smaker fantastisk. Retten er litt tidkrevende, men den tar det igjen på smaken.
Denne amerikanske favoritten kan bli din også. Kjøttboller, tomatsaus og smeltet ost i brød. Nam.
Rosastekt hjortefilet smaker himmelsk. Server den med sellerirotpuré, sopp og unn deg et glass rødvin til.
Fredags-tacoen får her et vegetarisk alternativ. Vi lover at det ikke blir siste gangen du velger kjøttfri taco.
Pizza med krabbe, fennikel, avocado og lakserogn er ren luksus.
Spagettisausen blir knapt fyldigere enn med rotgrønnsaker og bønner som i denne oppskriften.
En saftig og sprø sjokolade og kokoskake i langpanne egner seg veldig godt til frysing.
Dette er en grønn vri på den portugisiske klassikeren Bacalhau à Brás, for mange kjent som hvit bacalao. Her er fisken byttet ut med grønnsaker. Gå på jakt i ditt eget kjøkken etter skrell, skalker og grønnsaksrester for en koselig nullsvinn-rett.
Gi tørt brød en ny sjanse ved å trylle frem et vegetarisk alternativ til kjøttkaker. Suppler med ingredienser du har liggende: tenk ost, urter, krydder, oliven eller kapers.
Med tropiske ingredienser som banan og kokos, henter denne suppen frem smaken – og vibbene av varmere strøk. Det er også en fantastisk måte å bruke opp godt modne bananer på: Jo modnere bananene er, desto søtere blir suppen.
Slik lager du de typisk tyske kringlene. De kan også formes som rundstykker som anbefales på ethvert frokostbord, også utenfor oktoberfestsesongen.
Her er utgangspunktet for en tradisjonell bayersk dipp som finnes i utallige versjoner. Oppskriften kan tilpasses både i mengde og ingredienser, alt etter preferanse.
Formkake får en annen betydning servert på denne måten. Har du rester av formkake, vet du hva du skal bruke den til.
Denne glutenfrie eplekaken har ekstra mye smak.
Enkel og frisk oppskrift på lammekoteletter med den italienske urtemiksen gremolata, her kan du velge nesten hvilket som helst tilbehør
Torsk trives veldig godt sammen med godt smør og syrlige norske epler.
Det tar litt tid å lage disse snurrene, men det er vel verd investeringen. Det blir en stor porsjon og snurrene kan fint fryses.
Gunkan Maki er enkelt å lage, og blir enda bedre med krabbe. Oppskriften er hentet fra Frida Ronges bok Nordisk Sushi