- Finhakk løk, hvitløk og ingefær.
- Varm olje på medium varme i en stor kjele. Ha i løk, hvitløk og ingefær, og stek forsiktig i 3-5 minutter. Rør om ofte.
- Skjær bananene i tynne skiver og ha dem over i kjelen. Fortsett å røre ofte for å passe på at det ikke brenner seg. Rør til det begynner å karamellisere seg og få en gyllenbrun farge.
- Tilsett grønnsaksbuljong og kokosmelk og vent til det småkoker. Ta kjelen vekk fra kokeplaten og bruk en stavmikser for å lage en jevn suppe.
- Krydre med karri, salt, pepper og chili.
- Rist peanøttene forsiktig i en tørr stekepanne, og dryss dem over suppen til servering. Topp med fersk koriander!
Her finner du oppskrifter på kraft til bruk i mange retter
9 lettlagete supper å ta med på tur
Her finner du mange flere deilige supper
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig