- Paideig: Kna sammen alle ingrediensene til en smidig deig. La stå i kjøleskapet i ca. 1 time.
- Sett ovnen på 175 °C, over- og undervarme.
- Del deigen i to deler. Kjevle ut hver del til et ca. 3 mm tykt rektangel på bakepapir. Skjær rektanglene i biter på ca. 5 x 8 cm og legg halvparten av dem på et brett med bakepapir.
- Legg en teskje med syltetøy på hver bit.
- Lag tre snitt i midten av de andre rektanglene og legg dem som lokk over syltetøyet. Trykk kantene godt sammen med en gaffel.
- Stek midt i ovnen i ca. 15 minutter. Avkjøl helt på rist.
- Glasur: Press bringebærene gjennom en finmasket sil. Bland melis og bringebærsaft til riktig konsistens.
- Ha glasuren over paiene. Pynt med spiselige blomster eller strøssel.
Tips: Bytt ut bringebærene med andre bær for å sette annen farge og smak på glasuren.
Her finner du mange deilige småkaker du kan bake
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig