- Ha sukker, glykosesirup og vann i en tykkbunnet gryte, og kok til massen er 100 °C.
- Legg så gelatinarkene i bløt i rikelig med vann i 5 minutter.
- Hell av vannet, og smelt gelatinbladene ved å tilsette litt kokende vann.
- Ha eggehviter, melis og eventuelt konditorfarge i en bolle.
- Visp med elektrisk visp til blandingen er stiv.
- Når massen i gryten har nådd 127 °C, heller du den i eggehviteblandingen mens du fortsetter å vispe.
- Tilsett den smeltede gelatinen, og fortsett å vispe til røren er fast og blank og har begynt å kjølne.
- Bland melis og potetmel, og fordel utover en langpanne (eller et bakebrett).
- Fyll røren i en sprøytepose, og sprøyt ut remser i langpannen.
- La stå og stivne i romtemperatur.
- Klipp remsene i biter i ønsket størrelse.
- Rull bitene i melisblandingen i langpannen.
Oppbevares i en boks ved romtemperatur.