- Sett ovnen på 175 °C, over- og undervarme.
- Kakebunn: Knus Digestive-kjeksene.
- Bland med smør og demerarasukker
- Trykk inn i en form, ca. 20 cm i diameter med avtagbar bunn.
- Stek midt i ovnen i ca. 10 minutter. Avkjøl.
- Ostefyll: Visp sammen alle ingrediensene utenom kremfløten til fyllet, til en jevn blanding.
- Tilsett krem og visp luftig.
- Legg på digestivebunnen og sett i kjøleskap.
- Rabarbra- og jordbærkompott: La rabarbrabitene og jordbærene småkoke til de er myke.
- Tilsett syltesukker og kok i ca. 4 minutter.
- Fjern fra platen og bland til en jevn masse.
- Hell kompotten over ostekaken og sett i kjøleskap i minst 4 timer, gjerne over natten.
- Pynt med friske jordbær.
Her finner du flere deilige ostekaker