Muffins er ikke bare noe du kan spise ved siden av kaffen. Her gir vi deg oppskriften på matmuffins med fetaost, soltørket tomat og basilikum. Gjett om det smaker?
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Muffins er ikke bare noe du kan spise ved siden av kaffen. Her gir vi deg oppskriften på matmuffins med fetaost, soltørket tomat og basilikum. Gjett om det smaker?
Tunfisksalat er et lettvint og fantastisk godt smørbrødpålegg som også kan være en del av et koldtbord. Supert til pikniken.
Denne oppskriften på sjokolademousse er enkel. Følg den og du blir garantert en helt. Tips: Moussen kan godt lages 1-2 dager før bruk.
Denne sprø julekjeksen, som nesten smelter i munnen er manges favoritt. Den blir sikkert din også når du prøver oppskriften.
Denne oppskriften er lett å lykkes med. Derfor skal prøve New York Cheesecake. Ostekake det virkelig smaker av.
Dette er sikkert den eneste oppskriften du trenger for å lage denne populære sausen. Du lager den på maks 15 minutter.
Rabarbra kan brukes til pickles. Alene eller sammen med andre grønnsaker. Det er en fin måte å utnytte sensommerens rabarbra som er litt grovere.
Denne krydderblandingen brukes i alt fra kjøtt, fisk, grønnsaksretter, pasta, pizza. Alt hva det italienske kjøkken byr på.
De sure kirsebærene er perfekte til en kake som denne. Med en klatt pisket krem blir den ekstra feststemt.
Mangochutney stammer fra India, og er fast følge til mange indiske retter. Men den er også deilig tilbehør til spekemat eller grillet kylling eller svin.
Fattoush er en klassisk salat opprinnelig fra Libanon, men som også brukes over hele Midt-Østen med sumac og fritert pitabrød
Zaalouk er en krydret marokkansk aubergine- og tomatsalat som kan serveres lun eller kald. Som egen rett eller tilbehør.
Uimotståelig gode fløteboller med seig bunn, lakrisskum og innbakte bringebær. En kombinasjon som får smaksløkene til å danse.
Kjøtt er helt unødvendig i en burrito, men om du bruker rester av tidligere kjøttmiddager, kan de som vil velge det.
Gelato er litt mer kremet og kompakt enn vanlig iskrem. Med jordbær blir den ekstra sommerlig.