Den ekstra "søndagen" krever noe lettlaget, men ikke mindre smaksrikt
Til denne retten kan du fint bruke rester av annen type kjøtt. For det er sausen som gjør susen.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Til denne retten kan du fint bruke rester av annen type kjøtt. For det er sausen som gjør susen.
Les hele sakenAlt på tallerkenen er klart i løpet av en halvtime.
Les hele sakenInnbakt kjøtt blir vesentlig saftigere enn det meste annet. Det gjelder også svinefilet.
Les hele sakenEn rask og smakfull rett avslutter en lang arbeidsuke - gjerne med skummende følge.
Les hele sakenGrillen er i bruk nesten året rundt for entusiastene. Denne retten kan imidlertid fint lages i stekepanne.
Les hele sakenSatay er opprinnelig en indonesisk snacks som har spredt seg over hele Sørøst-Asia, og som opprinnelig er inspirert av kebaben. Det er derfor vi liker retten så godt.
Les hele sakenEt lekkert helgemåltid som er raskt å tilberede og ikke minst svært velsmakende.
Les hele sakenPlanleggingen starter dagen før, men når kjøttet er vel marinert og paprikasausen ferdiglaget, er middagen rett rundt hjørnet.
Les hele sakenNår krydret magert svinekjøtt møter en deilig fruktsaus, blir det fest i munnen.
Les hele sakenOm du synes det høres krevende ut, ta en titt på oppskriften, den er faktisk veldig enkel å lykkes med
Les hele sakenOg neste gang er kanskje allerede i dag. Her har du en superenkel oppskrift.
Les hele sakenVi går for en rett med svinefilet som kan virke litt omstendelig denne fredagen. Men at det smaker godt - det lover vi deg. Også at du kommer trygt og raskt i havn.
Les hele sakenSvinefilet kan fint erstattes av kylling eller kalkun i denne oppskriften. Og appelsin kan erstattes med klementiner om du har mye av dem fortsatt.
Les hele sakenFestmiddager behøver ikke være kompliserte. Det er denne oppskriften et bevis på.
Les hele sakenDenne oppskriften gir mye smak med liten investering, verken i tid eller penger. Slik blir det fest på fredag.
Les hele sakenFår du tak i kvalitetskjøtt av svin, blir dette en feststemt middag. Da trenger du bare brokkoli, smørstekte poteter og en fløtesaus for å skape skikkelig magi.
Les hele sakenInvesteringen er ikke større, men du blir rikelig belønnet.
Les hele sakenDet er ikke mye som skal til for å endre et ellers så enkelt og greit utgangspunkt til noe helt spesielt.
Les hele sakenI denne tomatgryten kan du velge om du vil ha med svinekjøtt eller ei. Uansett hva du velger, kommer du garantert til å prøve denne oppskriften flere ganger.
Les hele sakenSvinekjøtt tåler mye juling i form av smaker og i denne oppskriften er det japansk inspirasjon i form av teryiaki.
Les hele sakenI dagens oppskrift bruker vi ytrefilet av svin, men du kan like godt velge indrefilet. Bare følg oppskriften, så blir resultatet som på bildet.
Les hele sakenSvinefileten blir særdeles smakfull om du tilbereder den på grillen, og med en av disse dressingene blir den også ekstra saftig.
Les hele sakenSvinefilet er både lettlaget og smakfullt, og med soppsaus til får du enten brukt noe av høstens soppfangst eller bruke sjampinjong fra butikken. Denne oppskriften klarer alle.
Les hele sakenPakket inn i mange gode smaker blir svinekjøttet enda saftigere. Denne retten er super å lage når du har mange til bords.
Les hele sakenDu trenger bare en pakke svinefilet som du får på nærmeste søndagsåpne butikk, og så er du i gang.
Les hele sakenFyr opp grillen og lag en herlig svinefilet med en hot vri til middag i dag. Se video hvordan du lager grillsausen her.
Les hele sakenEn saftig svinefilet servert med internasjonal touch får tennene til å løpe i vann.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenDen 22. mai inviterer vi til en smakfull kveld på Louise Aker Brygge med 5 glass av Italias beste musserende viner, franciacorta, og et bugnende sjømatsfat.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenSmak deg gjennom deilige viner i alle prisklasser fra mange av verdens beste rieslingprodusenter på årets store Rieslingmesse.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig vinsmaking og nyt deilige riesling-viner fra produsenten som ble kåret til årets hvitvinsmaker i 2017 av International Wine Challenge i London.
Les hele sakenVi har gleden av å invitere deg til Taste vinmesse – en fest for smaksløkene!
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake på både champagne, prosecco, cava, franciacorta, pet nat og crémant. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenDette vil du ikke gå glipp av! Smak på seks flotte viner laget med samme drue, men fra ulike land og vinregioner. Klarer du å finne din favoritt – eller kanskje oppdager du flere?
Les hele sakenDet er særlig en produsent som stikker av med de høyeste poengsummene, men også andre følger i kjølvannet. Tysk vin er imidlertid først og fremst riesling, også der er det noen riktig gode viner å finne.
Men en håndfull rimelige viner er det dessuten mulig å spare litt ved å kjøpe med seg fra flyplassen. Det viktigste er alltid at vinen holder god kvalitet i forhold til pris.
Når boksvinene er av så god kvalitet som disse, kan du faktisk trygt velge dette bærekraftige formatet. Valget av vin i boks handler ikke lenger med at den er lett å putte i feriebagasjen. Men det er mange feller å gå i.
Sjelden whisky er etterspurt og kommer derfor med en solid prislapp. Derfor havner mange i samlinger eller kanskje som spleis blant entusiastene. I marsslippet er det flere kandidater.
Men også noen spennende tilskudd på romfronten, samt noen gode belgiske øl - i alu-bokser - perfekt timet for påsken.
Druesorten trebbiano toscano opplever et skikkelig oppsving i Toscana. Fra å være basis for hverdagsviner eller blandes i enkle utgaver av chianti, til å få et eget og sterkere renomme.
Les hele sakenI Pietraroja lages en spekeskinke etter samme oppskrift som for tre hundre år siden, og den er en kandidat til å representere Campania i den italienske gastronomiske eliten. Men enn så lenge er den en lokal hemmelighet.
Les hele sakenDet er utrolig hvor mye smak og dybde som skapes om du lar norsk sei bade i indiske ingredienser.
Les hele sakenDisse vinene er som skapt for påskebagasjen – eller kjelleren.
Les hele sakenReinskav er nær sagt alltid å finne i selv den minste butikkens frysedisk. Derfor er det en selvfølgelig ingrediens i påskemenyen.
Les hele sakenTil denne retten kan du fint bruke rester av annen type kjøtt. For det er sausen som gjør susen.
Les hele saken