Renskåret svinekjøtt er noe av det raskeste du kan lage. Det er dessuten en svært villig råvare på kjøkkenet. Men denne gryten kan fint lages uten kjøtt. En pakke fetaost som du tilsetter like før servering gir den ekstra smak. Men de geniale kikertene er en fullverdig proteinkilde, så osten er slett ikke nødvendig.
Her finner du mange deilige gryteretter
Se andre oppskrifter med kikerter
Denne og mange andre oppskrifter kan du legge inn i din egen oppskriftsamling - les mer her
Gryte med tomat, kikerter og svinefilet
Fremgangsmåte
Del skinkebiffene i 8 biter. Varm oljen i en jerngryte og fres kjøttet på høy varme på begge sider sammen med løk i båter.
Tilsett tomater, tomatpure, chilipasta, kikerter, vann og salt, og kok opp.
Tips: Skinkebiff er medaljonger skåret fra ytrefilet av svin, så her kan du godt kjøpe en ytrefilet og dele den opp i skiver a 2 cm tykkelse hvor du deler hver skive i to.
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
89 POENG
-
88 POENG
-
88 POENG
-
88 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG
-
83 POENG