Svinefilet trenger lite varmebehandling og er så mør at saus i vanlig forstand er unødvendig. Spesielt når den kommer med et tilbehør som her.
Dagens rett

Foto: (Melk.no)
Denne retten med svinefilet, blåmuggost, pære og kantareller smaker det sensommer av
Et lekkert helgemåltid som er raskt å tilberede og ikke minst svært velsmakende.
09 August 2024 - 23:00
Svinefilet med blåmuggost pære og kantareller

Fremgangsmåte
- Krydre svinefileten med salt og pepper. Brun hele kjøttstykket i smør i en stekepanne til det har fått en fin stekeskorpe.
- Legg kjøttet i en ildfast form og stek det ferdig ved 200 grader i ca 6 - 8 minutter.
- Brun sopp i stekepannen.
- Ta ut kjøttet og la det hvile i ti minutter før du skjærer det i skiver og anrett på varme tallerkner med skiver av pære, og biter av blåmuggost.
- Serveres med kokte eller ovnsstekte poteter.
Lag noen av disse lekre rettene med svinefilet
Drikke som passer til denne oppskriften
-
91 POENG
-
90 POENG
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 244.90 kr Basisutvalget90 POENG
-
87 POENG
Forsiden akkurat nå