Denne kaken setter en definitiv stopp for vinteren
I hvert fall smaker den himmelsk av hylleblomst som samtidig er godt mot vårslapphet.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
I hvert fall smaker den himmelsk av hylleblomst som samtidig er godt mot vårslapphet.
Les hele sakenOg hvis du fortsatt har noe igjen, vet du at de kommer til å bli brukt snart, for så godt smaker denne ostekaken.
Les hele sakenI dag kan du sitere Ole Brumm når vi spør om du vil ha eplekake eller ostekake - ukens kake er nemlig intet mindre enn en epleostekake
Les hele sakenDenne oppskriften tar faktisk ikke lengre tid å lage. Og så smaker den helt himmelsk.
Les hele sakenDenne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.
Les hele sakenPrøv denne oppskriften på trippel god ostekake med en herlig saus av jordbær og pernod.
Les hele sakenSelv om du har din favorittoppskrift allerede, må du rett og slett prøve denne eplekaken.
Les hele sakenDet er ikke bare amerikanerne som har skjønt hvor god ostekaken blir om den stekes. Prøv denne enkle oppskriften.
Les hele sakenDet som er aller best med denne oppskriften, ved siden av smaken, er at du får brukt opp en del av det du allerede har i skapene hjemme.
Les hele sakenSlik får du også variert bruken av sommerens bær i kakebaksten. Både jordbær og rips tåler fint varmebehandling.
Les hele sakenMed chevre i ostefyllet blir det en ekstra god smaksmatch.
Les hele sakenHar du ikke ripssaft, kan annen type god saft gjør jobben.
Les hele sakenSøtt, syrlig og kaldt i skjønn forening med seig nøttebunn. Det blir vanskelig å holde fingrene unna.
Les hele sakenDen skal nemlig være godt stekt utenpå, men fortsatt myk og kremaktig innvendig, og det skal godt gjøres at den ikke blir slik.
Les hele sakenKaffe og hvit sjokolade gir ostekaken en ekstra dimensjon. Liker du ikke kaffe, eller om den skal serveres til de yngste, kan du bruke kakao i stedet.
Les hele sakenSå har innsender valgt å kalle kaken Ostekake med stor O. Vi kan ikke være mer enig.
Les hele sakenHar du kremfløte, kremost og en pakke havrekjeks, har du også dessert. Det hele topper du frukt. Den velger du utfra smak eller det du måtte ha for hånden.
Les hele sakenBringebær er en favoritt i kakesammenheng, og med denne sjokolade-nætte-ostebunnen blir det festsus over baksten.
Les hele sakenOstekake er manges favoritt, og når du tilbereder den i stekeovnen kan den nytes enten lun eller kald.
Les hele sakenAmerikanerne kan ostekaker. Ukens oppskrift er en skikkelig lekkerbisken med svisker marinert i rom eller portvin.
Les hele sakenOstekake med appelsin og aprikos er midt i blinken halvveis i vinteren.
Les hele sakenAlle elsker brownie og alle elsker ostekake. Med denne oppskriften får du begge deler.
Les hele sakenDet betyr stekt og dynket i fersk frukt eller syltetøy. Her er oppskriften.
Les hele sakenGode kaker hører med i festlige lag. Her finner du oppskrifter til alle anledninger.
Les hele sakenTyttebær er en fantastisk råvare vi burde bruke mer av. Ikke bare som følge til kjøttkakene eller vilt. Hva med denne oppskriften på ostekake?
Les hele sakenEt par små grep og ostekaken får en ny smak. Denne vil du like.
Les hele sakenDet er høysesong for pepperkakebaking. Her er en oppskrift på hvordan bli kvitt overskuddet.
Les hele sakenUkens kake er bokstavelig talt spritet opp, men den smaker veldig godt uten den ekstra ingrediensen. Oppskriften må prøves.
Les hele sakenMyk og fyldig ostekrem, bringebær og makroner er ingrediensene som bærer denne oppskriften.
Les hele sakenDenne oppskriften blir en slager hos de yngste, men jamen kommer ikke de voksne også til å be om mer ostekake.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenDen 22. mai inviterer vi til en smakfull kveld på Louise Aker Brygge med 5 glass av Italias beste musserende viner, franciacorta, og et bugnende sjømatsfat.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenSmak deg gjennom deilige viner i alle prisklasser fra mange av verdens beste rieslingprodusenter på årets store Rieslingmesse.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig vinsmaking og nyt deilige riesling-viner fra produsenten som ble kåret til årets hvitvinsmaker i 2017 av International Wine Challenge i London.
Les hele sakenVi har gleden av å invitere deg til Taste vinmesse – en fest for smaksløkene!
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake på både champagne, prosecco, cava, franciacorta, pet nat og crémant. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenDette vil du ikke gå glipp av! Smak på seks flotte viner laget med samme drue, men fra ulike land og vinregioner. Klarer du å finne din favoritt – eller kanskje oppdager du flere?
Les hele sakenDet er særlig en produsent som stikker av med de høyeste poengsummene, men også andre følger i kjølvannet. Tysk vin er imidlertid først og fremst riesling, også der er det noen riktig gode viner å finne.
Men en håndfull rimelige viner er det dessuten mulig å spare litt ved å kjøpe med seg fra flyplassen. Det viktigste er alltid at vinen holder god kvalitet i forhold til pris.
Når boksvinene er av så god kvalitet som disse, kan du faktisk trygt velge dette bærekraftige formatet. Valget av vin i boks handler ikke lenger med at den er lett å putte i feriebagasjen. Men det er mange feller å gå i.
Sjelden whisky er etterspurt og kommer derfor med en solid prislapp. Derfor havner mange i samlinger eller kanskje som spleis blant entusiastene. I marsslippet er det flere kandidater.
Men også noen spennende tilskudd på romfronten, samt noen gode belgiske øl - i alu-bokser - perfekt timet for påsken.
Druesorten trebbiano toscano opplever et skikkelig oppsving i Toscana. Fra å være basis for hverdagsviner eller blandes i enkle utgaver av chianti, til å få et eget og sterkere renomme.
Les hele sakenI Pietraroja lages en spekeskinke etter samme oppskrift som for tre hundre år siden, og den er en kandidat til å representere Campania i den italienske gastronomiske eliten. Men enn så lenge er den en lokal hemmelighet.
Les hele sakenDet er utrolig hvor mye smak og dybde som skapes om du lar norsk sei bade i indiske ingredienser.
Les hele sakenDisse vinene er som skapt for påskebagasjen – eller kjelleren.
Les hele sakenReinskav er nær sagt alltid å finne i selv den minste butikkens frysedisk. Derfor er det en selvfølgelig ingrediens i påskemenyen.
Les hele sakenTil denne retten kan du fint bruke rester av annen type kjøtt. For det er sausen som gjør susen.
Les hele saken