Med denne kaken forsvinner restene av julebaksten
Og hvis du fortsatt har noe igjen, vet du at de kommer til å bli brukt snart, for så godt smaker denne ostekaken.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Og hvis du fortsatt har noe igjen, vet du at de kommer til å bli brukt snart, for så godt smaker denne ostekaken.
Les hele sakenI dag kan du sitere Ole Brumm når vi spør om du vil ha eplekake eller ostekake - ukens kake er nemlig intet mindre enn en epleostekake
Les hele sakenDenne oppskriften tar faktisk ikke lengre tid å lage. Og så smaker den helt himmelsk.
Les hele sakenDenne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.
Les hele sakenPrøv denne oppskriften på trippel god ostekake med en herlig saus av jordbær og pernod.
Les hele sakenSelv om du har din favorittoppskrift allerede, må du rett og slett prøve denne eplekaken.
Les hele sakenDet er ikke bare amerikanerne som har skjønt hvor god ostekaken blir om den stekes. Prøv denne enkle oppskriften.
Les hele sakenDet som er aller best med denne oppskriften, ved siden av smaken, er at du får brukt opp en del av det du allerede har i skapene hjemme.
Les hele sakenSlik får du også variert bruken av sommerens bær i kakebaksten. Både jordbær og rips tåler fint varmebehandling.
Les hele sakenMed chevre i ostefyllet blir det en ekstra god smaksmatch.
Les hele sakenHar du ikke ripssaft, kan annen type god saft gjør jobben.
Les hele sakenSøtt, syrlig og kaldt i skjønn forening med seig nøttebunn. Det blir vanskelig å holde fingrene unna.
Les hele sakenDen skal nemlig være godt stekt utenpå, men fortsatt myk og kremaktig innvendig, og det skal godt gjøres at den ikke blir slik.
Les hele sakenKaffe og hvit sjokolade gir ostekaken en ekstra dimensjon. Liker du ikke kaffe, eller om den skal serveres til de yngste, kan du bruke kakao i stedet.
Les hele sakenSå har innsender valgt å kalle kaken Ostekake med stor O. Vi kan ikke være mer enig.
Les hele sakenHar du kremfløte, kremost og en pakke havrekjeks, har du også dessert. Det hele topper du frukt. Den velger du utfra smak eller det du måtte ha for hånden.
Les hele sakenBringebær er en favoritt i kakesammenheng, og med denne sjokolade-nætte-ostebunnen blir det festsus over baksten.
Les hele sakenOstekake er manges favoritt, og når du tilbereder den i stekeovnen kan den nytes enten lun eller kald.
Les hele sakenAmerikanerne kan ostekaker. Ukens oppskrift er en skikkelig lekkerbisken med svisker marinert i rom eller portvin.
Les hele sakenOstekake med appelsin og aprikos er midt i blinken halvveis i vinteren.
Les hele sakenAlle elsker brownie og alle elsker ostekake. Med denne oppskriften får du begge deler.
Les hele sakenDet betyr stekt og dynket i fersk frukt eller syltetøy. Her er oppskriften.
Les hele sakenGode kaker hører med i festlige lag. Her finner du oppskrifter til alle anledninger.
Les hele sakenTyttebær er en fantastisk råvare vi burde bruke mer av. Ikke bare som følge til kjøttkakene eller vilt. Hva med denne oppskriften på ostekake?
Les hele sakenEt par små grep og ostekaken får en ny smak. Denne vil du like.
Les hele sakenDet er høysesong for pepperkakebaking. Her er en oppskrift på hvordan bli kvitt overskuddet.
Les hele sakenUkens kake er bokstavelig talt spritet opp, men den smaker veldig godt uten den ekstra ingrediensen. Oppskriften må prøves.
Les hele sakenMyk og fyldig ostekrem, bringebær og makroner er ingrediensene som bærer denne oppskriften.
Les hele sakenDenne oppskriften blir en slager hos de yngste, men jamen kommer ikke de voksne også til å be om mer ostekake.
Les hele sakenDenne friske kaken med smak av lime «stekes» i kjøleskapet. Oppskriften er svært lettlaget.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenSider fra Hardanger og delikate småretter fra ASIA Aker Brygge, kan det bli bedre? Den 02. april kan du smake 5 sider kombinert med tre småretter, så du selv kan oppleve hvor nydelig sider fra Hardanger er til mat.
Les hele sakenDen 22. mai inviterer vi til en smakfull kveld på Louise Aker Brygge med 5 glass av Italias beste musserende viner, franciacorta, og et bugnende sjømatsfat.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenSmak deg gjennom deilige viner i alle prisklasser fra mange av verdens beste rieslingprodusenter på årets store Rieslingmesse.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig vinsmaking og nyt deilige riesling-viner fra produsenten som ble kåret til årets hvitvinsmaker i 2017 av International Wine Challenge i London.
Les hele sakenVi har gleden av å invitere deg til Taste vinmesse – en fest for smaksløkene!
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake på både champagne, prosecco, cava, franciacorta, pet nat og crémant. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenDette vil du ikke gå glipp av! Smak på seks flotte viner laget med samme drue, men fra ulike land og vinregioner. Klarer du å finne din favoritt – eller kanskje oppdager du flere?
Les hele sakenEn winemakers dinner med et utvalg av viner du knapt har opplevd maken til. Det skjer når to av Tysklands mest profilerte vinmakere - Markus Molitor og Hans Oliver Spanier - møtes på Nedre Foss Gård 23. april.
Les hele sakenSider fra Hardanger og delikate småretter fra ASIA Aker Brygge, kan det bli bedre? Den 02. april kan du smake 5 sider kombinert med tre småretter, så du selv kan oppleve hvor nydelig sider fra Hardanger er til mat.
Les hele sakenDen 22. mai inviterer vi til en smakfull kveld på Louise Aker Brygge med 5 glass av Italias beste musserende viner, franciacorta, og et bugnende sjømatsfat.
Les hele sakenMarsnyhetene byr på en rekke legender og viner med legendepotensial fra mange vinområder og druesorter.
Når boksvinene er av så god kvalitet som disse, kan du faktisk trygt velge dette bærekraftige formatet. Valget av vin i boks handler ikke lenger med at den er lett å putte i feriebagasjen. Men det er mange feller å gå i.
Sjelden whisky er etterspurt og kommer derfor med en solid prislapp. Derfor havner mange i samlinger eller kanskje som spleis blant entusiastene. I marsslippet er det flere kandidater.
Men også noen spennende tilskudd på romfronten, samt noen gode belgiske øl - i alu-bokser - perfekt timet for påsken.
Det er det mest interessante påfyllet i basishyllene i mars.
Marsnyhetene byr på en rekke legender og viner med legendepotensial fra mange vinområder og druesorter.
Når boksvinene er av så god kvalitet som disse, kan du faktisk trygt velge dette bærekraftige formatet. Valget av vin i boks handler ikke lenger med at den er lett å putte i feriebagasjen. Men det er mange feller å gå i.
Når boksvinene er av så god kvalitet som disse, kan du faktisk trygt velge dette bærekraftige formatet. Valget av vin i boks handler ikke lenger med at den er lett å putte i feriebagasjen. Men det er mange feller å gå i.
Les hele sakenPå The Lecture Room & Library i London er Johannes Nuding kjøkkensjef - og den andre østerrikeren i historien som har oppnådd full Michelin-pott. Og en sann disippel av mentoren Pierre Gagnaire.
Les hele saken11 og 8 år gammel vin til rundt 500-lappen og som holder mange år til, er svært velkommen var i dag.
Les hele sakenDen er laget slik valpolicella skal smake – saftig, leskende, tørr og med moderat alkohol.
Les hele sakenTorsk, skrei eller annen hvit fisk som smaker av Italia er en løsning på hverdagsmiddagen som garantert faller i smak. Her er den kjappe oppskriften.
Les hele sakenKamskjell er en lekker forrett og denne kombinasjonen vekker garantert matlyst.
Les hele saken