Bunn:
Bland kokosmasse og mandelmel med smør og sukker og klem blandingen ned i en springform (24 cm diameter). Sett kaldt til fyllet er klar.
Fyll:
Bløt gelatinplantene i kaldt vann.
Pisk kremost og sukker. Pisk kremfløten passe stiv. Vend den inn i kremost og tilsett yoghurt og sitronsaft. Klem ut vannet av gelatinplatene og tilsett 1 ss kokende vann. Rør inn ripssaften og vend inn væsken i ostekremen.
Tips:
Du kan godt bruke bringebærsaft - eller annen rød (kvalitets)saft. Bruker du blåbærsaft blir kaken lys lilla.
Montering:
Hell massen over kakebunnen og jevn den ut. Sett kaldt i 2 timer. Dryss over kokosmasse før servering.
Lyst på en annen ostekake så se her
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Få ukens kake som nyhetsbrev