Disse grillspydene blir dagens høydepunkt
Denne oppskriften på grillspyd med laks er rask å lage, og lar seg fullføre i så vel panne som på grill.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Denne oppskriften på grillspyd med laks er rask å lage, og lar seg fullføre i så vel panne som på grill.
Les hele sakenFyr opp grillen og lag en amerikansk klassiker.
Les hele sakenEnten du skal kose deg på fjorden, i parken eller i hagen sankthansaften, Apéritif gir deg de beste tipsene og oppskriftene.
Les hele sakenNoe så enkelt som squash surret i bacon og lagt på grillen blir til den mest fristende snacks-middag. Husk lage ekstra stor porsjon.
Les hele sakenT-benstek er for mange grillentusiaster en klar favoritt og en klassiker som alle må prøve seg på i hvert fall en gang. Med masse tilbehør holder en stek til mange.
Les hele sakenDe beste pølsene er grove, men også mer finmalte som her fungerer i denne settingen.
Les hele sakenOm grilling står på agendaen i helgen, prøv disse spydene. De er supre som forrett til den store grillfesten eller som egen rett til kveldskosen.
Les hele sakenÅ steke en stor fiskefilet som den av steinbit hel, er perfekt på grillen. Ekstra godt blir det med ratatouille til.
Les hele sakenDisse asiatiskinspirerte biffspydene gir en knallavslutning på uka. Prøv denne superenkle oppskriften.
Les hele sakenDu starter forberedelsene dagen før og mens lammebogen godgjør seg på grillen, lager du tilbehøret. Bedre kan det knapt gjøres.
Les hele sakenGrillsesongen er definitivt på tampen. Årsavslutningen bør derfor være en som huskes gjennom en lang og hard vinter.
Les hele sakenOm du ikke har muligheten til å delta på selvplukk av mais, finnes nyhøstet mais i grønnsaksdisken. Du kan legge den rett på grillen eller gjøre mer ut av måltidet. Mye god smak er belønningen.
Les hele sakenKamskjell som bare har fått fine grillmerker er så sommerlig som en rett kan bli. Med riktig drikke til blir det et festmåltid.
Les hele sakenDet er få råvarer som er mer anvendelig enn laks. I dagens oppskrift gir vi deg laks med en liten smak av Japan.
Les hele sakenLammekoteletter fra grillen med tilbehør satser vi på skal bli en vellykket helgemiddag.
Les hele sakenHar du et glass med mangochutney, eller lager den selv, og en pakke kyllingfilet, er du så å si i mål. Enklere blir det ikke.
Les hele sakenOg neste gang er kanskje allerede i dag. Her har du en superenkel oppskrift.
Les hele sakenDet er knapt den ting ikke grillen kan brukes til. Her er oppskriften på blåskjell som blir ekstra vellykket. Maten er klar på et blunk.
Les hele sakenMed det enorme tilbudet av friske grønnsaker vi har nå, må vi rett og slett bruke mer av dem på grillen. Her er oppskriftene.
Les hele sakenGrillete spareribs tar lang tid, men du er sikret et av sommerens høydepunkter.
Les hele sakenDet er lov å håpe på fint grillvær denne uka, for denne oppskriften på alternativ bruk av koteletter må du bare prøve.
Les hele sakenDenne helgen legger vi laks på grillen. En frisk fennikelsalat hører med. Her får du oppskriften.
Les hele sakenStart helgen med en lettlaget oppskrift på saftig biff smaksatt med friske urter og marinade.
Les hele sakenEn god salat fortjener det beste tilbehøret, og med den rette dressingen blir salaten som ny. Her er oppskriftene.
Les hele sakenEt krydret peanøttsmør er et annerledes,veldig smaksrikt tilbehør til en saftig entrecôte fra grillen eller steikepannen.
Les hele sakenJo mer fristende maten ser ut, jo bedre blir stemningen rundt matbordet. Denne potetsalaten får følge av det du har i kjøleskapet. En utmerket måte å bli kvitt rester på.
Les hele sakenElgkjøtt blir enda mer smaksrikt med marinering og med tilbehøret i denne oppskriften. Søndagsmiddagen blir en suksess.
Les hele sakenOm du som mange andre fortsatt vurderer "syden" i sommer, vil denne oppskriften vekke gode minner fra andre ferieturer til de østlige middelhavslandene.
Les hele sakenSommermakrellen har inntatt fiskedisken, og det må utnyttes til fulle. Dagens klassiker er svært lettlaget - og ikke minst sabla god.
Les hele sakenFølger du tipsene våre, er du garantert et godt grillresultat. De spennende oppskriftene med tilhørende drikkeforslag bidrar også.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenSmak deg gjennom deilige viner i alle prisklasser fra mange av verdens beste rieslingprodusenter på årets store Rieslingmesse.
Les hele sakenBli med på VINOSUS 2025 – en unik mulighet til å smake flere hundre viner fra over 50 produsenter!
Les hele sakenDen 20. februar er det klart for nok en uforglemmelig aften på Klosteret. Nyt en 5-retters meny med 6 viner fra to av Tysklands beste vinprodusenter.
Les hele sakenDen 14. februar feirer vi kjærligheten for mat og vin på Vinoteket. Ta med noen du er glad i, eller kom alene og bli kjent med andre mat- og vinentusiaster.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig kveld på Villa Paradiso den 23. januar. For kun 1290 kroner kan du nyte en 5-retters meny og 5 utsøkte viner. Se hele menyen nederst i artikkelen.
Les hele sakenEller land på en klassisk engelsk bitter med rene, tydelige smaker og stor drikkbarhet.To supre valg blant nyhetene på spesialpolet i januar.
Januar er måneden hvor du skal teste ut noe melkehvitt i glasset. Eller la deg overraske over hva som er mulig å få til uten alkohol.
Vi snakker om amerikansk whiskeyhistorie som er gjenopplivet. Og det smaker riktig så overbevisende.
Men det er likevel de hvite vinene som stikker av med flest lovord. Og dermed gir hvit januar en ny mening.
Drøyt 800 viner blant januarnyhetene er testet, og det lover godt både for den som ikke helt har klart å slippe champagneglasset og den som trenger påfyll på øverste hylle.
De er signert en levende legende, og er tilgjengelig til knallgode priser.
Les hele sakenKoreanske Jiho Kim foretrekker å beskrive sitt kjøkken som globalt. Som også er veldig representativt for smeltedigelen New York. På toppen av det hele bruker han betegnelsen omakase, men følger ingen sushi-regler, og bruker knapt ris.
Les hele sakenEtterspørselen etter viner med lite sukker og alkohol er stor, men ønsker du å gå ned i vekt er mengden like viktig
Les hele sakenSushi har sarte smaker og det er den delikate råvaren som spiller hovedrollen, dette gjør vinvalget både enkelt og komplisert.
Les hele sakenKombinasjonen av ovnsstekte neper og den klassiske auberginesausen fra Midtøsten, bedre kjent som baba ganoush, er sublim.
Les hele sakenPosjert egg og pancetta løfter det faste torskekjøttet til nye høyder.
Les hele saken