Det spises mye rødt kjøtt i grillsesongen, for mye om vi skal ta utgangspunkt i den anbefalte ukentlige mengden. Er du blant dem som ikke spiser det så ofte, er det lurt å gå helt til topps når du først skal spise slikt kjøtt. T-ben stek er en klar favoritt.
Dagens rett
Foto: (alle12)
T-benstek er grillens aller beste kjøttstykke - klar en klassiker
T-benstek er for mange grillentusiaster en klar favoritt og en klassiker som alle må prøve seg på i hvert fall en gang. Med masse tilbehør holder en stek til mange.
31 Mai 2024 - 23:01
Slik skal T-benstek smake
Fremgangsmåte
- Beregn ca. 200 g kjøtt per person.
- En hel T-benstek rekker til flere, spesielt hvis man har masse tilbehør.
- Gni kjøttet inn med salt og pepper en halvtime på forhånd.
- Legg kjøttstykket på grillen.
- La T-benstekene grille ca. 10 minutter på hver side, snu dem ofte.
- La hvile 15 minutter før du skjærer kjøttet opp.
Server med grillet tomat og maiskolber, bakt potet og grønn salat.
Her er veldig mange grilloppskrifter
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
89 POENG
-
88 POENG
-
86 POENG
-
AustraliaVolum: 0.75 l Pris: 184.90 kr Bestillingsutvalget86 POENG
-
85 POENG
Forsiden akkurat nå