06 Januar 2025 - 16:35
Artikler i arkivet
Tittel
Dato
-
06. januar 2025
-
06 Januar 2025 - 16:03
Nyheter brennevin i januar 2025
06. januar 2025 -
06 Januar 2025 - 01:00
Javisst kan du servere pai på en lørdag
Spesielt i januar hvor vi tenker gjennom både hva vi spiser og hva vi bruker penger på, er en slik oppskrift velkommen. Her kan du sågar bruke rester.06. januar 2025 -
05 Januar 2025 - 01:00
Din nye favoritt: Fiske-overraskelse i deilig kremet saus
Fisk enten du velger laks eller en annen type, blir ekstra saftig med denne tilberedningen.05. januar 2025 -
05 Januar 2025 - 01:00
Start skreisesongen med denne festmenyen
To deilige torskeretter kommer på bordet denne søndagen. Vi starter med en varm suppe og avslutter med selve delikatessen - torsketunger.05. januar 2025 -
04 Januar 2025 - 15:55
I basis fra januar kommer en håndfull gode gamle kjenninger, som denne
Men det er likevel de hvite vinene som stikker av med flest lovord. Og dermed gir hvit januar en ny mening.04. januar 2025 -
03 Januar 2025 - 09:30
Mens alt blir dyrere, er denne nebbioloen fortsatt like billig
Med en pris på 159,90 er den fortsatt et kupp og med fast plass i svært mange polutsalg. Fra samme produsent kommer en miks som er regelrett grisebillig.03. januar 2025 -
02 Januar 2025 - 15:28
Mencia fra Bierzo er årets vinstil
Her får du nemlig stor konsentrasjon og terroirkarakter uten at det går utover drikkevennligheten, og det til en pris som er svært gunstig. Noe som er ytterst velkomment i dagens vinprisbilde.02. januar 2025 -
01 Januar 2025 - 14:43
Champagnesesongen starter nå med mange lekre viner - det beste kjøpet er fra denne karen
De første 700 vinene blant januarnyhetene er testet, og det lover godt for den som ikke helt har klart å slippe champagneglasset.01. januar 2025 -
31 Desember 2024 - 14:06
Mattrender 2025: Nå kan du spise taco også på Michelinrestaurant
Da snakker vi ikke om den norske fredagstacoen, men den autentiske meksikanske som fortsetter å være en sterk trend også i 2025.31. desember 2024 -
31 Desember 2024 - 12:11
Her glemmer du helt at dette er en alkoholfri drink
Det er bare formen på glasset som ikke stemmer. Men smaken er så nær originalen som det er mulig å komme.31. desember 2024 -
31 Desember 2024 - 10:58
Visste du at Mexico har Amerikas eldste vingård?
Med Amerikas aller eldste vingård er det klart at Mexico må heve stemmen i dagens vinmarked. De meksikanske vinmarkene vokser derfor, og et mangfold av druer fyller stadig flere vinglass med intense og særegne viner.31. desember 2024 -
31 Desember 2024 - 09:54
Quintonil er Mexico bys beste restaurant og et fyrtårn for dette gastronomiske mekka
Mexico by er en av verdens mest mangfoldige gastronomiske metropoler. I bunnen for byens restauranter ligger engasjementet for tradisjonell meksikansk mat. Noen med en stor porsjon kreativitet og nytenkning. Deriblant Quintonil og Sud777.31. desember 2024 -
31 Desember 2024 - 09:23
Mexico: Maten som overlevde europeerne fortsetter å sette preg
Førcolumbianske mattradisjoner er en av grunnpilarene i det meksikanske kjøkkenet. Samtidig er det en gastronomi som fortsatt lever i beste velgående i sin opprinnelige form.31. desember 2024 -
31 Desember 2024 - 01:05
I dag er det barna som bestemmer middagen
Pølser er raskt å lage - her har klassikeren med potetmos fått en vri.31. desember 2024 -
30 Desember 2024 - 12:07
Med brasiliansk klippfiskgryte på bordet blir det høy stemning
Det er vanskelig å overgå brasilianerne når det kommer til å tilberede vår egen klippfisk med kjærlighet og intensitet.30. desember 2024 -
30 Desember 2024 - 10:50
Med dette til middag rydder du opp i brødkurven
Gammelt brød har en tendens til å hope seg opp, men det skal altså ikke kastes, for til denne middagen trenger du brød både i suppa og til brødkrutongene.30. desember 2024 -
30 Desember 2024 - 10:31
Mangler du en forrett til nyttårsmenyen, er denne kombinasjonen av krabbe og mango løsningen
Superenkel, men likevel ytterst velsmakende, for her får både kongekrabbe og moden mango skinne.30. desember 2024 -
30 Desember 2024 - 10:04
Ribberestene får nytt liv i en banh mi
I løpet av en halvtime har du tryllet dem om til en saftig, sprø og syrlig-skarp smaksopplevelse.30. desember 2024 -
30 Desember 2024 - 09:00
25 oppskrifter for en lettere, men definitivt ikke kjedelig meny
At vi har sagt farvel til julens utskeielser, behøver ikke bety en hverdag fattig på smak, bare lettere. Her er 25 oppskrifter.30. desember 2024 -
30 Desember 2024 - 01:00
Slik lager du en rimelig festmiddag til årets første helg
Torsk er en sikker vinner fra fiskedisk eller fryseboks. Når den får følge av en smaksrik "paella" basert på det du har i kjøleskapet, er seieren sikret.30. desember 2024 -
29 Desember 2024 - 12:00
Med denne kaken forsvinner restene av julebaksten
Og hvis du fortsatt har noe igjen, vet du at de kommer til å bli brukt snart, for så godt smaker denne ostekaken.29. desember 2024 -
28 Desember 2024 - 15:44
Tre barolo-kupp i 2020-årgang venter på et pol nær deg
Samtlige er gode gamle kjenninger som i denne årgangen har fått ekstra mye sjarm.28. desember 2024 -
27 Desember 2024 - 16:47
Sent ute med å sikre nyttårsboblene? Null stress disse får du for 195 kroner
Disse finnes på nesten alle pol, og i to ulike farger.27. desember 2024 -
27 Desember 2024 - 08:10
Her finner du det perfekte drikkefølget til kalkunen
Her har du forslag til både vin og øl som matcher kalkunmiddagen.27. desember 2024