Laks kan serveres på en lang rekke spennende måter, slik som dagens lettvinte, men også smaksfylte oppskrift.
Dagens rett
Foto: (Yummy pic)
Din nye favoritt: Fiske-overraskelse i deilig kremet saus
Fisk enten du velger laks eller en annen type, blir ekstra saftig med denne tilberedningen.
07 Januar 2025 - 00:00
Laks surprise - fylt laks i kremet saus med spinat og småtomat
Fremgangsmåte
- Del laksefileten i porsjonsstykker. Skjær et snitt i hvert stykke og lag en "lomme".
- Fordel kremosten i lommen og krydre med salt og sitronpepper.
- Stek fileten raskt i smør i middels varm panne på hver side. Ta ut av pannen og hold varme.
- Hell kraft i pannen og kok opp.
- Tilsett matfløte og la småkoke i 10 minutter.
- Smak til med sitronsaft, evt salt og pepper.
- Rør inn spinat og varm opp.
- Legg laksestykkene oppi og la trekke 3-4 minutter til fisken er knapt gjennomstekt - det er viktig at den ikke blir tørr.
- Topp med småtomater og frisk basilikum.
- Server fisken med grønnsaker som er lett stekt og surret i panne. Bruk for eksempel squash, sopp, småløk og paprika.
- Poteter er også et godt alternativ.
Mange deilig retter med laks venter på deg
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
88 POENG
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 295.00 kr Basisutvalget88 POENG
-
87 POENG
-
85 POENG
-
85 POENG
Forsiden akkurat nå