I Vietnam brukes ofte postei eller pate i en bahn mi, og har du det også i kjøleskapet etter julefeiringen, ja, da er det bare å kjøre på. Det er også vanlig å bruke en majonesdressing. Men den er strengt tatt ikke nødvendig når du bruker ribberester.
Dagens rett

Foto: (TopPhotoImages)
Ribberestene får nytt liv i en banh mi
I løpet av en halvtime har du tryllet dem om til en saftig, sprø og syrlig-skarp smaksopplevelse.
Aase E. Jacobsen
01 Januar 2025 - 00:00
Banh Mi med ribberester

Antall porsjoner
2
Tilberedning
30 minutterIngredienser
- 2 stk
- 6 skiver
- Gulrotsalat:
- 2 stk
- 1 stk
- 0.25 stk
- 1.5 ss
- 1 ss
- 1 ts
- Syrlig skarp dressing:
- 0.5 stk
- 1 stk
- 2 ss
- 1 stk
Fremgangsmåte
- Gulrotsalat:
- Bland grønnsakene i en bolle.
- Pisk sammen eddik, sukker/honning og sriracha.
- Vend inn i salaten og la stå og trekke mens du gjør resten.
- Syrlig skarp dressing:
- Bland alle ingrediensene i en bolle.
- Stek bagettene om de er halvstekte.
- Varm en panne og legg ribbeskivene oppi.
- Ta opp og hold kjøttet varmt.
- Hell soyadressingen oppi pannen og kok den raskt ut.
- Tilsett litt vann om den fordamper for mye.
- Hell i en liten skål.
- Servering:
- Del bagettene.
- Legg to ribbeskiver i hver bagett.
- Fordel gulrotsalaten på bagettene.
- Drypp over syrlig-skarp dressing.
- Topp med masse frisk koriander.
Eller prøv denne oppskriften på banh mi
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 POENG
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 349.90 kr Bestillingsutvalget88 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
-
85 POENG
Forsiden akkurat nå