Dagens rett - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 07 Februar 2010 - 02:00

    Ovnsbakt kylling med pesto

    Med hel kylling kan du lage et skikkelig festmåltid, og det er enklere enn du tror, bare prøv denne oppskriften selv.
    07. februar 2010
  • 06 Februar 2010 - 02:00

    Posjert torsk med dillvinaigrette og potetchips

    Skreien er over oss, og hva er vel bedre enn å fråtse i delikatessen med denne herlige retten?
    06. februar 2010
  • 02 Februar 2010 - 02:00

    I dag skal du lage blåskjell på fiskekonens vis

    Med et nett friske blåskjell og noen få grønnsaker og krydder, lager du raskt denne fabelaktige retten.
    02. februar 2010
  • 01 Februar 2010 - 02:00

    Fylte pannekaker med krydret kylling

    Pannekakemiddagen blir ny og spennende med salt fyll. Prøv bare denne deilige varianten.
    01. februar 2010
  • 31 Januar 2010 - 02:00

    Afrikansk kylling Yassa

    Denne helgen er det et smaksrikt og mettende måltid som er står på menyen, og hvorfor ikke la kyllingstykkene godgjøre seg litt lengre i marinaden.
    31. januar 2010
  • 30 Januar 2010 - 02:00

    Spansk sjømatsgryte - Zarzuela

    En rykende varm og krydret gryte basert på våre beste delikatesser fra havet er perfekt for å drømme seg bort fra is og kulde.
    30. januar 2010
  • 22 Januar 2010 - 02:00

    Lag denne smakskraftige innpakningen for kyllingfileten

    Balsamico sørger sammen med mange andre ingredienser for det.
    22. januar 2010
  • 21 Januar 2010 - 02:00

    Lun blomkålsalat med salsa

    Noen salater kan også serveres varme, slik som denne lekkerbiskenen.
    21. januar 2010
  • 17 Januar 2010 - 02:00

    Ovnsbakte kyllinglår med estragon og sopp

    Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor kylling er manges favoritt når man kan lage så deilige retter som denne.
    17. januar 2010
  • 15 Januar 2010 - 02:00

    Biff med rotfruktsrisotto

    Flesk til med en skikkelig deilig biffmiddag med italiensk vri denne fredagen.
    15. januar 2010
  • 14 Januar 2010 - 02:00

    Strimlet svinekjøtt med nøttesaus

    Smakfullt, krydret og lett er stikkord for dagens fristende måltid med det andre hvite kjøttet.
    14. januar 2010
  • 11 Januar 2010 - 02:00

    Nudelsuppe med svinekjøtt

    Det er deilig å starte en ny uke med et enkelt og raskt måltid. Oppskriften finner du her.
    11. januar 2010
  • 09 Januar 2010 - 02:00

    Slik får blåskjellene Lucia-skrud

    Det er lov å kose seg litt ekstra når det er Lucia-dag, og du vil bli overrasket over hvor godt blåskjell og safran hører sammen,
    09. januar 2010
  • 06 Januar 2010 - 02:00

    Brennhet potetsuppe

    Når kulda setter seg skikkelig i kroppen er det herlig å kjenne varmen bre seg med denne deilige suppen.
    06. januar 2010
  • 05 Januar 2010 - 02:00

    Jarlsbergtorsk

    I dag kan du servere en skikkelig lekkerbisken med denne herlige fiskeretten.
    05. januar 2010
  • 04 Januar 2010 - 02:00

    Omelett i burgerbrød

    I dag får du tips om en lettlaget, men velsmakende rett som små som store kan lage.
    04. januar 2010
  • 03 Januar 2010 - 02:00

    Bakt fenalår

    Det er ingenting i veien for å servere fenalår varmt - prøv denne lekre oppskriften.
    03. januar 2010
  • 02 Januar 2010 - 02:00

    Tørrfisksuppe med bacon og chorizo

    I dag serverer vi en kjempegod suppe som virkelig varmer på en hustrig dag med sin fyldige og fyrige smak.
    02. januar 2010
  • 01 Januar 2010 - 02:00

    Reinsdyrmedaljong

    Nytt år med nye forsetter, men vi er ikke snauere enn at vi serverer et deilig viltmåltid denne første dagen i det nye året.
    01. januar 2010
  • 31 Desember 2009 - 02:00

    Nyttårsaftens festmeny

    Vi serverer deg en komplett festmeny med 13 oppskrifter å velge blant - som alltid får du gode drikkeforslag til.
    31. desember 2009
  • 30 Desember 2009 - 02:00

    Nyttårskalkunen

    Nå kan du lære å lage en saftig kalkun sammen med Apéritif sitt videokjøkken - se alle tipsene til stuffing, steking, saus og drikkeforslag her!
    30. desember 2009
  • 29 Desember 2009 - 02:00

    Torsk med sandefjordsmør

    Torsk er en juletradisjon for mange, og det finnes knapt noe bedre å servere etter de mange dagene med tung julemat.
    29. desember 2009
  • 28 Desember 2009 - 02:00

    Pai med juleskinke og rødkål

    Har du rester igjen etter julefesten passer det godt å lage en deilig pai av det, prøv bare denne oppskriften selv.
    28. desember 2009
  • 27 Desember 2009 - 02:00

    Dampet kveite med fondantpoteter

    Vi har noen av verdens beste råvarer i Norge, og i dag har vi laget en skikkelig lekker rett på en av våre aller beste matfisker - kveita.
    27. desember 2009
  • 26 Desember 2009 - 02:00

    Slik koker du perfekt pinnekjøtt

    I dag venter vestlandets stolthet deg - nyt av det herlige pinnekjøttet og fortsatt Gledelig Jul!
    26. desember 2009