Har du tilgang på ekstra gode koteletter, eksempelvis av økologisk gris, er det nok til å skape god stemning rundt middagsbordet. Nakkekoteletter gir et bedre resultat siden fettet er integrert i kjøttstykket. Men det er en smakssak. Har du vegetarianere i huset, lager du ekstra stor porsjon av tilbehøret. Så blir alle glade.
Dagens rett
Spanske koteletter
Foto: (Matprat.no)
Koteletter er perfekt søndagsmiddag
I en travel helg er koteletter perfekt å ty til når søndagsmiddagen skal lages. Med sensommerens gode grønnsaker blir det feststemning i stekepannen.
Redaksjonen
05 September 2020 - 01:00
Spanske koteletter
Fremgangsmåte
Brun kotelettene raskt i litt olje. Dryss over litt salt og grovmalt pepper. Legg dem til side og hold varmt.
Del grønnsakene i strimler og finhakk chili. Fres grønnsakene raskt i panna og tilsett spisskummen, hvitvin eller eplesider. Smak til med salt og pepper
Legg kotelettene over og legg på lokk. La det hele trekke i ca. 10 minutter.
Server kotelettpannen med brød ved siden av.
Tips: Vær forsiktig med tennene dersom du ikke bruker stenfrie oliven i denne retten.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
91 POENG
-
89 POENG
-
88 POENG
-
86 POENG
-
85 POENG
Forsiden akkurat nå