Kok opp fiskekraft og tilsett laks og kveite i store terninger (3 x 3 cm).
La fisken trekke i ca 5 minutter før du tar ut fisken.
Tilsett finhakket løk og kok kraften inn til halv mengde. Ha i fløte, og jevn gryta med maisenna utrørt i litt vann.
Tips:
Bruk et syltetøyglass med lokk for å riste ut jevningen.
Del bønner i tre deler og brokkoli i mindre buketter. Skjær gulrøtter i tynne strimler og fennikel i tynne skiver. Ha grønnsakene oppi sausen, og kok i 4-5 minutter til de er møre.
Legg fisken tilbake i sausen, og tilsett reker samt de øvrige skalldyrene. Smak til med sitron, salt og pepper.
Pynt med dill og bladpersille, og server rett fra gryta med godt brød og kokte poteter til.
Tips: Dette er en fyldig og god fiskegryte med massevis av sjømat og grønnsaker. Her kan du variere med det du liker best, prøv deg fram med dine egne favoritter.