Sprøstekt laks med auberginekrem og tomatcarpaccio
Fremgangsmåte
Skrell av skallet på auberginene og ta bort de største kjernene.
Grovhakk auberginekjøttet sammen med hvitløken, tilsett sitronjuicen, balsamico, olivenolje og smak til med salt og pepper. Varm opp rett før servering.
Legg opp 5-6 tomatskiver på hver tallerken, dryss over knust sterk pepper, kapers, hakket oliven og timian. Ha på godt med god olivenolje på tomatene.
Legg på en stor skje av auberginekremen oppå tomatene midt på tallerkenen.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 295.00 kr Bestillingsutvalget88 POENG
-
88 POENG
-
88 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 174.90 kr Bestillingsutvalget82 POENG