Suppe og pannekaker er for mange synonymer, og med disse deilige eplepannekakene kommer det garantert ikke til å bli noe problem å tømme suppekjelen først.
Dagens rett
Potetsuppe - eplepannekaker med grillet ananas

Supersunn og grønn suppe følges av herlige pannekaker - det blir en mandagsmiddag alle vil like
Det er lov til å skeie ut litt av og til, og i dag serverer vi deilige pannekaker med herlig stekt ananas etter suppen.
Redaksjonen
24 August 2020 - 02:00
Astrids grønne potetsuppe

Fremgangsmåte
- Skrell poteter og selleri og skjær i biter.
- Skjær purren i tykke ringer og la alt koke i vann med grønnsakskraft eller -buljong i ca. 10 min.
- Ha i de hakkede krydderurtene og kok videre til potetene er møre.
- Kjør suppen til puré i hurtigmikser eller med stavmikser.
- Spe med vann om suppen blir for tykk.
- Rør i fløten og tilsett salt og pepper etter smak.
Tips: Suppen passer både som forrett og som egen rett med godt brød til.
Her finner du mange flere deilige supper
9 lettlagete supper å ta med på tur
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
89 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG
-
84 POENG
Eplepannekaker med grillet ananas

Fremgangsmåte
- Rasp eplene, behold gjerne skinnet på. Bland alle ingredienser og rør godt.
- Stek pannekakene i litt smør over middels varme på begge sider til de er gylne.
- Grovhakk valnøtter. Skjær ananasen i tykke skiver og fjern den harde 'stilken' i midten.
- Stek i litt smør over middels varme til ananasskivene begynner å bli myke. Bruk gjerne grillpanne, da får ananasskivene et fint grillmønster.
Server eplepannekakene rykende varme med hakkede valnøtter, grillet ananas og litt god honning over.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
PortugalVolum: 0.50 l Pris: 199.80 kr Bestillingsutvalget85 POENG
Forsiden akkurat nå