Suppe og pannekaker er for mange synonymer, og med disse deilige eplepannekakene kommer det garantert ikke til å bli noe problem å tømme suppekjelen først.
Her finner du flere gode pannekakeoppskrifter
Supper kan varieres i det uendelige. Se bare her
Denne og mange andre oppskrifter kan du legge inn i din egen oppskriftsamling - les mer her
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Astrids grønne potetsuppe
Fremgangsmåte
- Skrell poteter og selleri og skjær i biter.
- Skjær purren i tykke ringer og la alt koke i vann med grønnsakskraft eller -buljong i ca. 10 min.
- Ha i de hakkede krydderurtene og kok videre til potetene er møre.
- Kjør suppen til puré i hurtigmikser eller med stavmikser.
- Spe med vann om suppen blir for tykk.
- Rør i fløten og tilsett salt og pepper etter smak.
Tips: Suppen passer både som forrett og som egen rett med godt brød til.
Her finner du mange flere deilige supper
9 lettlagete supper å ta med på tur
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
89 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG
-
84 POENG
Eplepannekaker med grillet ananas
Fremgangsmåte
Rasp eplene, behold gjerne skinnet på. Bland alle ingredienser og rør godt.
Stek pannekakene i litt smør over middels varme på begge sider til de er gylne.
Grovhakk valnøtter. Skjær ananasen i tykke skiver og fjern den harde 'stilken' i midten.
Stek i litt smør over middels varme til ananasskivene begynner å bli myke. Bruk gjerne grillpanne, da får ananasskivene et fint grillmønster.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
PortugalVolum: 0.50 l Pris: 199.90 kr Bestillingsutvalget85 POENG