Oppskrifter - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 30 April 2014 - 16:55

    Denne kaken kan du ta med overalt

    Brownies er alltid populært å ha med seg på besøk eller på tur. Denne oppskriften med smak av valnøtter og karamell er ekstra god.
    30. april 2014
  • 26 April 2014 - 16:00

    De viktigste mattrendene i 2014

    Globalisering, smaksrikt for en liten penge, historien, renhet, enkelhet og naturlighet sammen med samvittighet og identitet er det som styrer mattrendene i år. Det skandinaviske er fortsatt hot.
    26. april 2014
  • 25 April 2014 - 01:05

    Dette blir populær fredagskos

    Denne fredagen må tacoen vike for en superrask gryte som alle vil like. Stikkordet er béarnaisesaus. Enkelt og godt.
    25. april 2014
  • 24 April 2014 - 16:00

    Gatemat i særklasse i Oslo

    Plah gjorde spådommene fra starten til skamme. Etter 10 år er landets eneste helnorske thairestaurant en ubetinget suksess. Utvidelsen med street food-avdelingen har vist seg å bidra enda mer i samme positive retning.
    24. april 2014
  • 24 April 2014 - 13:10

    Bak luftige vannbakkels med smak av bringebær

    Disse kakene som heter profiteroles på fransk, er noen skikkelig deilige munnfuller. Følg oppskriften, så blir resultatet perfekt.
    24. april 2014
  • 21 April 2014 - 01:06

    Slik får du saftig kjøtt fra grillen

    For mange er grilling ensbetydende med saftige kjøttretter. Apéritif gir deg de gode tipsene og de fristende oppskriftene.
    21. april 2014
  • 17 April 2014 - 13:10

    Stek kaken på bålet

    Enten du er på tur i skogen eller på fjellet, er kake stekt på bålet et populært innslag i spisepausen.
    17. april 2014
  • 16 April 2014 - 11:30

    Bakt fenalår med kålstuing

    Denne middagen må forberedes flere dager i forveien, men når du først har fått fenalåret i ovnen, lager det seg selv.
    16. april 2014
  • 10 April 2014 - 13:10

    Disse påskeharene må du lage

    De er søte både å se på og spise. Helt uimotståelige og ikke minst lettere å lage enn du tror.
    10. april 2014
  • 09 April 2014 - 10:45

    Derfor smaker Lofotlam så godt

    Urter i liene, saltholdig gress hele distansen fra fjære til fjell, bratte fjell og godt stell. Summen av dette blir Lofotlam, til glede for matkjennere i hele landet.
    09. april 2014
  • 03 April 2014 - 13:10

    Planlegg påskegodteriene nå

    Disse påskemuffinsene utkonkurrerer de vanlige påskeeggene. Her får du oppskriften.
    03. april 2014
  • 01 April 2014 - 10:50

    Derfor er argentinsk biff best

    For biffelskere er det bare en ting som teller når det gjelder å nå biffhimmelen: At kjøttet er mørt. Noe som er en garanti i Argentina.
    01. april 2014
  • 31 Mars 2014 - 10:49

    Hvilken biff skal jeg velge?

    Lær mer om hva du skal se etter når du velger biffkjøtt til middagen og hva som utgjør de små forskjellene i smak og mørhet.
    31. mars 2014
  • 29 Mars 2014 - 10:00

    Her får pizzaen en smak av Norge

    Å lage pizzaen selv er en så uendelig mye større smaksopplevelse enn å satse på industrielle løsninger. Velger du typiske norske råvarer, får den dessuten et særpreg som vi er sikre på at alle rundt bordet kommer til å sette pris på.
    29. mars 2014
  • 27 Mars 2014 - 15:55

    Så nær Italia du kan komme

    Italias gastronomi er fortsatt like hot blant nordmenn. Men hos Baltazar rir man ikke på bølgen. Dag Tjersland og hans dyktige medarbeidere jobber så tett opp mot originalene som mulig og med håndplukkete råvarer.
    27. mars 2014
  • 27 Mars 2014 - 13:10

    Denne kaken er farlig god

    Ikke la deg skremme av denne «proft» utseende kaken. Oppskriften er høyst gjennomførbar, og belønningen er en smak utenom det vanlige.
    27. mars 2014
  • 20 Mars 2014 - 13:10

    Det blir fest med denne kaken

    Myk og fyldig ostekrem, bringebær og makroner er ingrediensene som bærer denne oppskriften.
    20. mars 2014
  • 19 Mars 2014 - 14:30

    Har du prøvd gammelsaltet sei?

    Gammelsaltet sei, rødsei eller saltsei høres ikke veldig forlokkende i seg selv, men har du først smakt det, blir du hekta. Denne delikatessen er så god at den fortjener en liten en ved siden av.
    19. mars 2014
  • 17 Mars 2014 - 10:45

    Nyttig å vite om seien

    Seien er både en spretten sprinter og lynrask jeger. Gjennom alle tider har den vært både fiskeelskernes fisk og fiskebondens livskraft.
    17. mars 2014
  • 15 Mars 2014 - 17:00

    Alt du trenger å vite om jordskokk

    Selv om dyrkingen foreløpig er i liten skala, tar jordskokken nå revansje over poteten i norsk jord. Det betyr at vi kan bli selvforsynt med denne velsmakende rotveksten.
    15. mars 2014
  • 14 Mars 2014 - 14:15

    David Thompson er kongen av thaimat

    Mens det var London-, dernest Bangkok- og nå også Singapore-utgaven av Nahm som gjorde David Thompson til den fremste vestlige tolker av thaikjøkkenet, var det i Sydney han åpnet sin første restaurant i denne sjangeren.
    14. mars 2014
  • 13 Mars 2014 - 13:10

    By på friske søte små sitronterter

    Selv om denne oppskriften tar litt tid å fullføre, belønnes du med de lekreste sitronterter som også er holdbare.
    13. mars 2014
  • 13 Mars 2014 - 10:00

    Slik lager du wienerschnitzel

    Wienerschnitzel er en saftig og velsmakende opplevelse som absolutt bør få følge av en av Østerrikes mange gode viner. Her er oppskriften.
    13. mars 2014
  • 12 Mars 2014 - 12:22

    Michelin-stjerne til Fauna og Ylajali

    Oslo har fått to nye stjernerestauranter og kan dermed smykke seg med i alt seks Michelin-stjerner.
    12. mars 2014
  • 12 Mars 2014 - 12:00

    Tre nye stjerner til København

    Den største skuffelsen er nok at ingen av de nye stjernene går til Noma eller Geranium.
    12. mars 2014