Ukens vin - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 09 April 2000 - 16:15

    Nu enda bedre

    Manges favorittvin gjennom flere år har fått nytt og bedre innhold. Så tilhører du fansen til denne storselgeren fra Australia, har du all god grunn til å glede deg. Dessuten er den vårt forslag til en robust påskevin som egner seg til å ta med til fjells
    09. april 2000
  • 04 April 2000 - 20:34

    Robust storebror

    Ukens vin er en kraftig storebror til en av landets mestselgende hvitviner som tok hele Norge med storm sist sommer både i flaske og i boks.
    04. april 2000
  • 30 Mars 2000 - 01:27

    Enslig italiener

    Ukens vin tilhører de enslige hvite blant det italienske røde vinaristokrati som benevnes langt og tungt med denominazione di origine controllata e garantitia, forkortet med DOCG.
    30. mars 2000
  • 22 Mars 2000 - 22:49

    Italias beste rødvinskjøp

    Når du må betale opp mot halvannen hundrelapp for chianti classico, er det fint at det finnes gode og rimeligere alternativer fra samme område. Som ukens vin. Og som av den etter hvert allestedsnærværende Parker er vurdert som Italias beste rødvinskjøp.
    22. mars 2000
  • 15 Mars 2000 - 23:25

    Klassisk til lavpris

    Ukens utvalgte er en vin vi aldri slutter å forundre oss over. Ikke fordi den forandrer seg mye fra den ene årgangen til den andre, nei heller tvert i mot fordi den er så stabil og alltid leverer utrolig god kvalitet for de fattige 76 kronene den koster.
    15. mars 2000
  • 09 Mars 2000 - 11:22

    Vin for venner

    Stadig nye italienske rødviner med masse smak for en liten penge entrer norske polhyller. Til glede for deg som setter pris på et godt glass vin til maten uten at du behøver å bekymre deg for budsjettet selv om det skulle bli flere gjester enn du hadde te
    09. mars 2000
  • 01 Mars 2000 - 19:55

    Rimelig smaksbombe

    Smaksbomber til under 80 kroner er det faktisk langt mellom. Her en vin som tilfredsstiller kvalitetskravet og som samtidig passer fortreffelig sammen med så vel hverdagsretter som festmat.
    01. mars 2000
  • 23 Februar 2000 - 19:49

    Beste hvite under 100

    Ukens hvitvin som gjør seg godt fortjent til tittelen beste hvite under 100 kroner kan konkurrere med mange viner til godt over hundrelappen når det gjelder å være en supermatch til fisk og skalldyr.
    23. februar 2000
  • 23 Februar 2000 - 11:52

    Beste hvite under 100

    Ukens hvitvin som gjør seg godt fortjent til tittelen beste hvite under 100 kroner kan konkurrere med mange viner til godt over hundrelappen når det gjelder å være en supermatch til fisk og skalldyr.
    23. februar 2000
  • 22 Februar 2000 - 20:03

    Spesielt utvalgt

    Ukens vin heter Grande Escolha som betyr spesielt utvalgt.. for deg? Lat derfor som om den er ment for deg, eller dere. Grande Escolha er så god at den fortjener en plass, om ikke i ditt hjerte, så i hvert fall på bordet når et godt måltid skal inntas.
    22. februar 2000
  • 09 Februar 2000 - 12:10

    Opptiningsvin

    Mens vi venter på lunere tider, anbefaler vi at du tiner deg opp med litt hetvin. Den varmer på minst to måter etter at regjeringen velvilligst satte ned avgiften tidligere i år. Ukens vin er derfor 28,8 prosent billigere nå enn før årsskiftet.
    09. februar 2000
  • 04 Februar 2000 - 00:42

    Sprekere 50-åring

    Varenummer 6664 Rødvin, som i går fylte et halvt århundre er i anledning jubileet blitt staset opp med noen ekstra kvalitetsdråper - og er nå i vesentlig bedre form. La oss håpe at tidenes mest solgte vin blir funnet verdig å få beholde festskruden og for
    04. februar 2000
  • 23 Januar 2000 - 12:44

    Salig italiener

    Det er ikke mange næringsmidler som kan konkurrere med en god rødvin i å gjøre deg salig. Ikke på grunn av alkoholinnholdet, men rett og slett fordi den gode smaken gjør deg glad og salig. Ukens vin gjør det.
    23. januar 2000
  • 13 Januar 2000 - 01:00

    Frodig argentinsk

    Årets første ukens vin er frodig, fyldig og perfekt til en velkrydret gryterett. Eller saftig grillet biff slik de gjør det i landet vinen kommer fra. Men du må nok ta til takke med norskavlet oksekjøtt.
    13. januar 2000
  • 05 Januar 2000 - 21:48

    Klippfisk for gourmeter

    Tidligere tiders fattigmannskost, klippfisk, er utmerket januarmat. Dessuten tar den til takke med viner på midterste hylle. Her får du oppskrifter og fire flotte viner å velge mellom.
    05. januar 2000
  • 23 Desember 1999 - 13:08

    Vin til juledesserten

    Riskrem eller multekrem som juledessert? Noen liker den ene og avskyr den andre. Her som for andre juletradisjoner er meningene og følelsene sterke. Å finne den perfekte vinen til skulle vise seg å by på problemer.
    23. desember 1999
  • 01 Desember 1999 - 23:41

    Julevinen

    Er en vin med Jul 1999 på etiketten selvskreven til julefestens kulinariske gleder? Passer den til pinnekjøtt, juletallerken og reinsdyrsteik eller bare som en kosevin? Er det bare en bløff?
    01. desember 1999
  • 01 Desember 1999 - 23:25

    Julevinen

    Er en vin med Jul 1999 på etiketten selvskreven til julefestens kulinariske gleder? Passer den til pinnekjøtt, juletallerken og reinsdyrsteik eller bare som en kosevin? Er det bare en bløff?
    01. desember 1999
  • 04 Oktober 1999 - 02:11

    Godteri på flaske

    Rødvin selvsagt er sunnere enn kaker og annet søtt, og i hvert fall så lenge nippingen er i moderate doser til måltidene. Ukens vin er derfor lørdagsgodt for voksne som også kan nytes midt i uka. Den passer så vel til klassiske retter som biff med tilbehø
    04. oktober 1999
  • 29 September 1999 - 00:20

    Ukens vin på tilbud

    Vin på tilbud er ikke hverdagskost i Norge. Og når prisene en sjelden gang settes ned uten at det er Bondevik som har bestemt det, føler vi det som vår plikt å gjøre deg oppmerksom på det. 28.10.99.
    29. september 1999
  • 21 September 1999 - 20:44

    Budsjettvin

    Det er ingen grunn til å la være å drikke rødvin selv om budsjettet er stramt. Ukens vin er et smaksrikt og rimelig alternativ som gjør nytten som vinfølge til mange krydrete høstretter. 201099.
    21. september 1999
  • 06 September 1999 - 21:41

    Skalldyrvinen

    Nordmenn spiser helst skalldyr om sommeren til tross for at de smaker best om høsten. Apéritif har derfor funnet fram til en hvitvin som har alle egenskapene til en skalldyrvin uten at den koster 150 kroner eller mer som er prisen hvis du skal ha en klass
    06. september 1999
  • 30 August 1999 - 19:44

    Røverkjøp fra sør

    Ukens røde er et solid røverkjøp fra lengst sør i Italia laget av en lokal drue som etter flere års studier er idømt farskapet til californiernes egen zinfandel. Den passer dessuten til så vel mandagsgryta som fredagsbiffen. 290999.
    30. august 1999
  • 23 August 1999 - 02:48

    Høstlig varme

    En moderne portugiser til en utrolig gunstig pris er ukens gavepakke til deg som har lyst på noe skikkelig smaksrikt rødt i glasset. Og som er utmerket følge til høstens viltmiddager, eller for den saks skyld til pepperbiffen. 220999.
    23. august 1999
  • 15 August 1999 - 22:58

    Maritim boks

    Ukens rødvin er en nykomling på det stadig voksende boksemarkedet. Selv om emballasjedesignet er Hermès-inspirert maritimt, egner vinen seg definitivt også for mer landfaste nytelser.150999.
    15. august 1999