Godbiter i pollisten - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 06 November 2008 - 01:01

    Smøremyk og raffinert

    Det er ikke på grunn av eieren at jeg falt pladask for denne vinen.
    06. november 2008
  • 30 Oktober 2008 - 01:01

    Smakskraft for kjelleren

    I Prioratos ekstremklima får både garnacha og mer internasjonale druer brynt seg skikkelig.
    30. oktober 2008
  • 23 Oktober 2008 - 01:01

    Vin med visjoner

    Enten du digger Bob Dylan eller ei, er dette viner du ikke bør la forbli uprøvd.
    23. oktober 2008
  • 16 Oktober 2008 - 01:01

    Drøm til viltet

    Disse sørfranske vinene er blant favorittene til høstens beste viltmiddager.
    16. oktober 2008
  • 09 Oktober 2008 - 01:01

    Imponerende høstnytt

    Vinene til denne produsenten representerer noe av lekreste som lages i sin kategori. Perfekt timet til høstens gastronomiske gleder.
    09. oktober 2008
  • 02 Oktober 2008 - 01:01

    Dristig i hvitt

    Niepoorts hvitviner tester muskler med de store burgundere, men med et helt unikt råvarematerial.
    02. oktober 2008
  • 25 September 2008 - 01:01

    Ny rieslingstjerne

    Fra en så å si ukjent adresse ved Nahe-elven kommer disse vinene med et strålende potensial.
    25. september 2008
  • 18 September 2008 - 01:01

    Dolcetto grand cru

    Dogliani gir dolcettodruen de aller beste forhold for å yte maksimalt. Som disse to godbitene.
    18. september 2008
  • 11 September 2008 - 01:01

    Lekkert til kjelleren

    Denne bordeauxen har vi stor tro på som kandidat for fremtidige smaksopplevelser. Rimelig er den også.
    11. september 2008
  • 04 September 2008 - 01:01

    Natural born killers

    Det må være lov å tjuvlåne en kultfilmtittel når disse smaksbombene av noen viner skal beskrives.
    04. september 2008
  • 28 August 2008 - 01:01

    Perfeksjonisme fra Abruzzo

    Italiensk prestisjechardonnay helt uten fat er nesten for godt til å være sant. Men den er både knallgod og svært så virkelig.
    28. august 2008
  • 21 August 2008 - 01:01

    Chabliskrefter

    Disse tre chablisene har mer kraft enn de fleste andre i sin kategori. Uten at de koster noe mer.
    21. august 2008
  • 14 August 2008 - 01:01

    Sauvignon i særklasse

    Pouilly-fumé koster mer enn sancerre. Det er ikke alltid den er verd de ekstra kronene. Bortsett fra i dette tilfellet.
    14. august 2008
  • 26 Juni 2008 - 01:01

    Knallkjøp i rosa

    Denne vinen er et av sommerens beste kjøp i den rosa kategorien.
    26. juni 2008
  • 19 Juni 2008 - 01:01

    Ekstra godt til grillmaten

    Denne vinen behøver du ikke legge i kjelleren, men bare nyte i langdrag til sesongens godsaker fra grillen.
    19. juni 2008
  • 12 Juni 2008 - 01:01

    Fyll opp kjelleren

    Denne ultraklassiske snart 17 år gamle tyske rieslingen koster ikke mer enn en helt ok hvitvin. Et sjeldent kupp som neppe kommer igjen.
    12. juni 2008
  • 05 Juni 2008 - 01:01

    Lekkert hvitt

    Denne norditalienske produsenten overbeviser stort også med siste årgang ut. Og prisene er fortsatt utrolig gunstige.
    05. juni 2008
  • 29 Mai 2008 - 01:01

    Knallkjøp fra Burgund

    Marsannay har opparbeidet seg et renommé for roséviner, men de hvite og røde er faktisk enda mer interessante.
    29. Mai 2008
  • 22 Mai 2008 - 01:01

    Utfordrer i sør

    New Zealand kan mer enn urtepreget sauvignon blanc. Det er ukens godbiter smaksfaste bevis på.
    22. Mai 2008
  • 15 Mai 2008 - 01:01

    Alternativ avec

    Prøv denne heftige avecen på 17. mai, og du blir garantert frelst.
    15. Mai 2008
  • 08 Mai 2008 - 01:01

    Burgund til godpris

    Denne tradisjonsrike produsenten leverer rimelige burgundere med karakter.
    08. Mai 2008
  • 24 April 2008 - 01:01

    Italienske kraftpakker

    Vinene fra det østre Veneto fortjener oppmerksomhet. Særlig når de er så gode som disse.
    24. april 2008
  • 17 April 2008 - 01:01

    Spansk i særklasse

    Disse to spanske vinene bare må du smake. Særpregete ja visst, men like fullt imponerende på alle måter.
    17. april 2008
  • 10 April 2008 - 01:01

    Alternativt rødt

    Østerriksk rødvin er det all grunn til å bruke penger på. Her har du noen godbiter å starte med.
    10. april 2008
  • 03 April 2008 - 01:01

    Svovelfritt og godt

    Har du intoleranse overfor svovel, kan det lønne seg å prøve viner laget helt uten bruk av dette naturlige konserveringsmiddelet.
    03. april 2008