Godbiter i pollisten - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 07 Januar 2010 - 01:01

    Bedre og renere

    Denne chablisen blir bare bedre og bedre. Nyt den nå - eller legg den i kjelleren.
    07. januar 2010
  • 17 Desember 2009 - 01:01

    Klar for et nytt forhold?

    Alle vil ha barolo eller barbaresco i glasset, men gattinara er det altfor få som har et kjærlighetsforhold til.
    17. desember 2009
  • 10 Desember 2009 - 01:01

    Julegaven til den (u)tålmodige

    En purung vintage portvin er for den som ikke har det travelt, eller for den som gjerne bryter regler - bare det smaker godt.
    10. desember 2009
  • 03 Desember 2009 - 01:01

    Sjefen for det søte

    Når sødme pakkes inn på en så fortryllende måte som her, er det helt umulig å si nei. Den er dessuten avhengighetsdannende.
    03. desember 2009
  • 26 November 2009 - 01:01

    Marcarini er som en messe for baroloelskeren

    Denne baroloen representerer urtypen. Sjelden får du så mye for pengene som her. Og produsenten har flere godsaker på lur.
    26. november 2009
  • 19 November 2009 - 01:01

    Billigst i verden

    Denne fantastiske hvitvinen er ikke bare billigere enn i Sverige, men også langt billigere enn noen andre steder på kloden.
    19. november 2009
  • 12 November 2009 - 01:01

    Vellagret til peiskosen

    Denne "norske" sherryen er som skapt til å jage bort novemberkulden med.
    12. november 2009
  • 05 November 2009 - 01:01

    Sært men godt

    I serien sære druer fra Italia er nå turen kommet til schioppettino og tazzelenghe.
    05. november 2009
  • 29 Oktober 2009 - 01:01

    Sterk renessanse fra sør

    I Sør-Afrika holdes tradisjonen med hetvin godt i hevd, blant dem en av verdens store vinlegender.
    29. oktober 2009
  • 22 Oktober 2009 - 01:01

    Naturlig godt

    Naturviner er ikke bare en "greie", det er vinene til denne kvinnen den beste dokumentasjon på.
    22. oktober 2009
  • 15 Oktober 2009 - 01:01

    Rett til topps i Priorato

    Det er sjelden at noen lykkes så til de grader på første forsøk som her.
    15. oktober 2009
  • 08 Oktober 2009 - 01:01

    Amaronekupp

    Denne amaronen byr på utrolig mye for tre hundrelapper. Miniutgaven er også et kupp til drøye to hundre kroner.
    08. oktober 2009
  • 01 Oktober 2009 - 01:01

    Knallgodt til viltet

    Det er vinene til en nykommer, men slett ingen hvem som helst, som anbefales til høstens kraftige viltretter.
    01. oktober 2009
  • 24 September 2009 - 01:01

    Lekkert til sjømaten

    Disse vinene befinner seg helt i teten av sin appellasjon og er noe av det lekreste du kan servere til god sjømat.
    24. september 2009
  • 17 September 2009 - 01:01

    Sjeldent spennende

    Denne hvitvinen har nok av alt til å tåle høstmørket.
    17. september 2009
  • 10 September 2009 - 01:01

    Lekkert fra Dão

    Denne produsenten lager rosévin på grensen til rød. Og rødvin som konkurrerer med gode burgundere.
    10. september 2009
  • 03 September 2009 - 01:01

    Overbevisende entusiasme

    Det kommer stadig flere overbevisende viner fra nye aktører i Burgund som fyller scenen med stor entusiasme og velsmak.
    03. september 2009
  • 27 August 2009 - 01:01

    Eminent, men langt fra grå

    Silvaner er en relativt sjelden drue i pollista. Men nå har du muligheten til å bli kjent med det aller beste, og det til svært gunstige priser.
    27. august 2009
  • 20 August 2009 - 01:01

    Spennende nytt chablisbekjentskap

    Dette er en sjelden god "standardchablis". Så er den også laget av en som kan sitt fag.
    20. august 2009
  • 13 August 2009 - 01:01

    Sjeldent sommerlig fra Piemonte

    Når det ikke er sesong for barolo, koser vi oss med regionens mer sommerlige alternativer.
    13. august 2009
  • 25 Juni 2009 - 01:01

    Sommerlig rent og godt

    Disse tre vinene er som skapt for sommersesongen. Rene og upretensiøse, men fulle av karakter.
    25. juni 2009
  • 18 Juni 2009 - 01:01

    Nye rieslingfavoritter

    Selv om det er rødvin denne produsenten har fått mest oppmerksomhet for, er det rieslingene som er tilgjengelig i Norge.
    18. juni 2009
  • 11 Juni 2009 - 01:01

    For livsnytere

    Du behøver ikke være glad i moderne kunst for å sette pris på denne vinen. Men glad i det gode liv hjelper.
    11. juni 2009
  • 04 Juni 2009 - 01:01

    Den ekte smaken av Languedoc

    Alt som lever kan føle seg hjemme hos meg, er Didier Barrals filosofi. Den store naturvennen lager ikke uventet virkelig flotte viner.
    04. juni 2009
  • 28 Mai 2009 - 01:01

    God chablisvaluta

    Mest chablis for pengene får du på premier cru-nivå. Hos denne produsenten får også standardchablisen mye omsorg.
    28. Mai 2009