Nyhet - Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 25 Juli 2013 - 07:10

    Frisk opp formkaken med rips

    En forfriskende sommerlig kombinasjon får du ved å ha rips i en ellers «kjedelig» formkake. Her er den lettlagete oppskriften.
    25. juli 2013
  • 17 Juli 2013 - 06:30

    Lag fiskematen selv

    Selvgjort er velgjort, og ingenting smaker vel så godt som den fiskematen du lager selv? Se de gode oppskriftene og tipsene her.
    17. juli 2013
  • 14 Juli 2013 - 17:00

    Refsnes feirer Munch

    Få andre restauranter har den samme mulighet til å feire Edvard Munchs 150 år som Hotel Refsnes Gods’ Restaurant Munch. Ikke bare var maleren en hyppig gjest på godset da han bodde på Jeløya. Jubileumsmenyen som er blitt til etter grundig research, server
    14. juli 2013
  • 11 Juli 2013 - 07:10

    Myk vannbakkels fylt med vaniljekrem

    Disse lekre franske bakkelsene heter eclairs og er populære blant barn i alle aldre.
    11. juli 2013
  • 08 Juli 2013 - 16:32

    Kreativ mat og drikke på Tjuvholmen

    Det stilles ekstra strenge krav til det som serveres av flytende og fast føde på Oslos nyeste hotell i særklasse. The Thiefs samling av internasjonal kunst og naboskap til Astrup-Fearnleys ikke mindre avantgardistiske utstillinger setter standarden for re
    08. juli 2013
  • 04 Juli 2013 - 07:10

    Fristende gul mangosorbet

    En fruktsorbet er et populært alternativ til dessert på varme sommerdager. Her er oppskriften.
    04. juli 2013
  • 04 Juli 2013 - 02:05

    Festmeny på amerikansk vis

    Det er kanskje grillrettene du forbinder mest med USA, og til deres nasjonaldag har vi satt sammen en amerikansk meny til deg.
    04. juli 2013
  • 27 Juni 2013 - 07:10

    Bak en sommerlig napoleonskake

    Prøv denne lettvinte vrien på denne store kakeklassikeren.
    27. juni 2013
  • 20 Juni 2013 - 07:10

    Barnevennlig bjørnebæriskrem

    Denne fristende oppskriften på bjørnebæris kan lages som ispinne eller mellom kjeks.
    20. juni 2013
  • 15 Juni 2013 - 02:05

    Med grillet sjøkreps blir det fest

    By inn til grillfest med det beste vi har av norske skalldyr som sjøkreps. Her finner du oppskriften.
    15. juni 2013
  • 08 Juni 2013 - 03:00

    Prøv denne eksotiske vrien på kylling fra grillen

    Persiskinspirerte retter er ikke hverdagskost, men det kan denne oppskriften fort gjøre dem til.
    08. juni 2013
  • 07 Juni 2013 - 02:05

    Skal du fyre opp grillen i dag, lager du enkelt denne retten. Den slår nemlig aldri feil

    I dag frister vi deg med en lettvint oppskrift på grillmat. En rett alle kan lage og ikke minst liker.
    07. juni 2013
  • 06 Juni 2013 - 07:10

    Luftig og frisk rabarbramousse

    Server denne lekre rabarbradesserten i dag. Her har du den lettlagete oppskriften.
    06. juni 2013
  • 05 Juni 2013 - 02:05

    Raskere kan det ikke gjøres

    Denne oppskriften er en innertier på ethvert middagsbord, for den er både rask og utrolig god.
    05. juni 2013
  • 04 Juni 2013 - 02:05

    Så godt kan selv fiskepudding smake på en mandag

    Med en god fiskepudding lager du lett en lekker hverdagsrett slik som denne herlige oppskriften.
    04. juni 2013
  • 03 Juni 2013 - 02:05

    Lekker wrap med hval

    Hvalkjøtt er havets vilt. Det er lett å lage, raskt, sunt og kjempegodt. Prøv noe nytt og spennende med denne oppskriften.
    03. juni 2013
  • 01 Juni 2013 - 03:00

    Dette er en salat du garantert blir mett og glad av

    I dag gir vi deg en helt ny måte å lage kyllingsalat på og som får tennene til å løpe i vann.
    01. juni 2013
  • 01 Juni 2013 - 02:05

    I dag er det makrell som skal på grillen

    Ingen fisk er så forbundet med sommer som makrell, og denne oppskriften bør du virkelig prøve.
    01. juni 2013
  • 30 Mai 2013 - 13:10

    Sommerlig frisk sitronkake

    Denne sitronkaken er imponerende på bordet. Men slett ikke vanskelig å få til. Her er oppskriften du trenger.
    30. Mai 2013
  • 29 Mai 2013 - 17:29

    Svinemagens innflytelse på internasjonal politikk

    At mat er politikk er den fylte svinemagen med surkål et godt bevis på. Denne tradisjonsrike tyske retten spilte tidlig på 1990-tallet en viktig rolle i det verdenspolitiske spillet. Og den lever fortsatt i beste velgående.
    29. Mai 2013
  • 28 Mai 2013 - 14:55

    Knasende sprø asparges

    Pass på å ta for deg av det grønne og hvite gullet som fyller butikkhyllene i disse dager - årets ferske asparges er her.
    28. Mai 2013
  • 25 Mai 2013 - 03:00

    Barbeque svinenakke med bacon og ananassalat

    Fyr opp grillen og lag denne saftige og smakfulle svinenakken denne helgen.
    25. Mai 2013
  • 23 Mai 2013 - 12:25

    Henter de ferskeste råvarer fra Oslofjorden

    Christer Rodin på Fjord satser på maksimal ferskhet og kortreisthet ved å hente råvarer fra Oslofjorden. Og serverer dem helst rå.
    23. Mai 2013
  • 23 Mai 2013 - 07:10

    Prøv ostekake på et spyd

    Oppskriften på denne herlige desserten med ostekake, ananas, jordbær og sjokolade er dessuten veldig lettlaget.
    23. Mai 2013
  • 16 Mai 2013 - 12:38

    Slik lages godt fenalår

    Tid, kjærlighet og fersk løk. Det er ingrediensene i det som av mange regnes som landets beste fenalår. Og så godt lammekjøtt, selvfølgelig.
    16. Mai 2013