Svinebiff er perfekt sommermat i og med at det er raskt å tilberede, tåler mye juling i form av krydder og grillsmak. Og så er det lett å få tak i. I denne oppskriften kan du godt velge kyllingfilet eller halloumiost om du ønsker et lacto-vegetarisk alternativ.
Som saus/tilbehør anbefaler vi en av disse oppskriftene
Andre gode grilloppskrifter finner du her
Skaff deg dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.
Grillet skinkebiff med foliebakte poteter
Fremgangsmåte
- Vask potetene og del dem i tykke skiver. Fordel potetskivene på foliearkene.
- Smuldre biter av blåmuggost over og krydre med pepper. Lukk igjen og bak potetene på grillen i 15 minutter til de er møre.
- Pensle skinkebiffene med olje og krydre dem. Grill 2-3 minutter på hver side til de er gjennomstekte.
Serveres med salat.
Flere gode retter med skinkebiff
Som saus/tilbehør anbefaler vi en av disse oppskriftene
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 POENG
-
86 POENG
-
85 POENG
-
84 POENG
-
83 POENG
-
79 POENG