Har du grillen klar, er denne retten utrolig rask å lage. Hvis været ikke er godt nok for å grille, kan du også lage retten i ovnen.
Grillet quesedilla med chorizo
Fremgangsmåte
Legg chorizo, brie, tomater og ruccula på en halvdel av hver tortilla. Brett over den andre halvdelen og trykk sammen.
Grill tortillaene på begge sider på svak varme til de er gylne.
Skjær quesadillasene opp i kakebiter og server.
Serveres gjerne med guacamole og salsa ved siden av, samt en god salat.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
87 POENG
-
Hjemmelaget guacamole
Fremgangsmåte
- Skrell avocadoene og del i to.
- Mos hvitløken med litt salt i en morter.
- Tilsett sitronsaft og hell over avokadokjøttet.
- Mos alt sammen med en gaffel og smak til med evt. mer sitronsaft.
- Tilsett de andre ingrediensene og rør til jevn masse.
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
Pebre - hot chilensk salsa
Fremgangsmåte
- Bland olivenolje, eddik og vann i en bolle.
- Pisk det sammen med en visp.
- Tilsett resten av ingrediensene, bland godt og la det stå ca. 2 timer for å trekke smak.
Tips: Chilensk salsa som blir mye brukt til stekt kjøtt.
Mange oppskrifter med salsa finner du her