Kyllingsalaten har nok fått mye ufortjent juling gjennom tiden, for det er egentlig en fantastisk salat som du kan variere på mange måter. I denne utgaven er kyllingkjøttet lettsaltet, noe som gir en god kontrast til de søte og syrlige jordbærene.
De beste salatene finner du her
Denne og mange andre oppskrifter kan du legge inn i din egen oppskriftsamling - les mer her
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Salat med lettsaltet kylling, brie og pekannøtter
Fremgangsmåte
- Rør sammen ingrediensene til laken til salt og sukker er helt oppløst.
- Legg kyllingfiletene i laken og la dem ligge kaldt over natten.
- Skyll filetene i kaldt vann. Kok opp kyllingbuljongen med krydderet og trekk kjelen av platen.
- Legg i kyllingfiletene og la dem trekke i buljongen i ca. 8-10 minutter.
- Sjekk at de er ferdige ved å stikke en spiss kniv i kjøttet, da skal det piple ut klar kraft. Avkjøl og skjær i strimler.
- Riv hjertesalaten grovt med fingrene og ha i en bolle.
- Kutt opp skiver av brien og legg over salaten, dryss over biter av mango, avokado og de salte pekannøttene.
- Legg på den salte kyllingen og server salaten med hjemmelaget persillepuré og godt brød ved siden av.
Mange flere deilige kyllingsalater venter på deg her
Drikke som passer til denne oppskriften
-
ØsterrikeVolum: 0.75 l Pris: 389.00 kr Bestillingsutvalget90 POENG
-
90 POENG
-
90 POENG
-
89 POENG
-
88 POENG
-
88 POENG
-
88 POENG
-
86 POENG
-
85 POENG
-
85 POENG
-
79 POENG