Fiskepudding kan så visst være en delikatesse. Mange sverger til å lage den selv, men i en travel hverdag er det ikke like lett å finne tid til det.
Nå finnes det skikkelig gode fiskepuddinger med mye fisk og masse smak i butikkene. Gå for all del ikke for den billigste - den smaker gjerne mer gummi enn fisk.
Flere lekre retter med fiskemat
Denne og mange andre oppskrifter kan du legge inn i din egen oppskriftsamling - les mer her
Bestill dagens rett som e-post
Smørbrød med varm fiskepudding, plommetomater og remulade
Fremgangsmåte
Start med potetene. Skjær dem i i terninger a 3x3 cm. Drypp over olivenolje og salt og pepper og stek i ovnen ved 180 grader i 20 minutter.
Tips:
For ekstra trøkk, kan du dryss litt chilipulver over potetene, men vær forsiktig. Eller rett og slett ditt favorittkrydder.
Del fiskepuddingen i cirka to centimeter tykke skiver.
Stek skivene på begge sider i en panne med litt smør til de har fått en lys og gyllen farge.
Rist landbrødskivene slik at de blir sprø. Smør på remuladen i bunnen, legg på plommetomatskivene og salaten.
Topp smørbrødet med den varme nystekte fiskepuddingen. Server ovnsstekte potetbåter og en god ketchup ved siden av.
Deilige oppskrifter på fiskemat
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
87 POENG
-
86 POENG
-
85 POENG
-
84 POENG
-
82 POENG
-
-