Nyhet - Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 20 Februar 2014 - 01:05

    OL-oppskrift: Grillet kylling med persillepasta

    Raske og lettlagete middager er perfekte nå i vinterferien. Prøv bare denne oppskriften selv.
    20. februar 2014
  • 15 Februar 2014 - 02:00

    OL-oppskrift: Festmeny med russiske oppskrifter

    Inviter gode venner til en russisk fest nå under OL og server noen av disse deilige rettene, for her får du oppskrift på blini, borsj, pelmenie og piroger.
    15. februar 2014
  • 14 Februar 2014 - 10:45

    Billetter til Adriàs matsirkus

    Med Tickets, verdens mest hypete tapasbar, har lillebror Albert Adrià kommet ut av kulissene. Men storebror Ferran er fortsatt til stede. Alt brødreparet gjør, blir en suksess, og alt gjør de sammen.
    14. februar 2014
  • 14 Februar 2014 - 01:05

    Lettlaget kjærlighetsmat til Valentine

    Overrask din kjære med en treretters meny på valentinerdagen, og med champagne i glasset blir det ekstra stas. Oppskriftene finner du her.
    14. februar 2014
  • 13 Februar 2014 - 13:10

    Forførende gode cupcakes

    Om du ikke gjør all verden ut av valentinsdagen, kan du i alle fall gi kakebaksten en slør av forførelse.
    13. februar 2014
  • 12 Februar 2014 - 12:30

    Dogmefri sone hos Fauna

    Med Fauna har Oslo fått nok en nordiskinspirert restaurant. Når Bjørn Svensson står bak, blir det imidlertid ikke et «me too»-konsept.
    12. februar 2014
  • 11 Februar 2014 - 15:35

    Lær alt om kylling her

    Kylling er manges favoritt, og vi spiser mer hvitt kjøtt enn noen sinne. Her følger en rekke gode tips.
    11. februar 2014
  • 07 Februar 2014 - 15:06

    Slik lager du kyllinggryte med tørket frukt

    Hvis du er en av de som fortsatt sitter igjen med skuffen full av tørkete frukter etter jula, bør du prøve denne kyllingoppskriften.
    07. februar 2014
  • 07 Februar 2014 - 14:55

    Det søte lever evig

    Det søte lever farlig i dagens helsefikserte debatt. Men selv ikke kampen mot karbohydrater klarer å ta knekken på behovet for det søte og dermed den iboende genialiteten i en søt avslutning på måltidet.
    07. februar 2014
  • 06 Februar 2014 - 13:10

    Den perfekte morsdagskake

    En marsipankake kan fylles med akkurat de smakene du liker. Denne oppskriften med aprikos og valnøtt vil blidgjøre mange mammaer.
    06. februar 2014
  • 01 Februar 2014 - 13:43

    Slår et slag for høna

    Et eget opplysningskontor som skal beskytte hønas plass i norsk gastronomi er i arbeid.
    01. februar 2014
  • 30 Januar 2014 - 18:07

    Ja, vi elsker skreien

    Torsk servert på tradisjonelt vis med lever og rogn er for mange årets kulinariske høydepunkt. At måltidet også er helsebringende er en kjærkommen bieffekt.
    30. januar 2014
  • 30 Januar 2014 - 13:10

    Formkake i stjerneform

    Formkake blir neppe bedre enn som i denne desserten med myk krem, jordbær og blåbær. En uhyre enkel og lettlaget oppskrift.
    30. januar 2014
  • 30 Januar 2014 - 01:05

    Varm suppe og pannekaker med blåbær

    I dag får du ikke én, men to herlige oppskrifter på retter voksne og barn elsker.
    30. januar 2014
  • 28 Januar 2014 - 16:15

    Verdens beste olivenolje er fra Sicilia

    Sicilianske Natalia Ravidàs olivenolje er kåret til verdens beste. Vi forteller deg hvorfor den er så god - og gir deg en filmsnutt på kjøpet.
    28. januar 2014
  • 23 Januar 2014 - 13:10

    Din nye favorittostekake

    Denne oppskriften blir en slager hos de yngste, men jamen kommer ikke de voksne også til å be om mer ostekake.
    23. januar 2014
  • 21 Januar 2014 - 01:05

    Denne fargeklatten øker stemningen rundt middagsbordet

    Pasta med fersk og røkt ørret og friske grønnsaker er ikke bare fargerik og smakfull, men også rask å lage, enten den lages av rester eller nyinnkjøpt vare.
    21. januar 2014
  • 20 Januar 2014 - 01:05

    Hvis du noen gang var i tvil: Koteletter trenger ikke surkål

    De hverdagslige kotelettene får et eksotisk løft i denne oppskriften med både raita og mangosalsa.
    20. januar 2014
  • 17 Januar 2014 - 01:05

    Er du lei av julemat, gå for denne friske og mettende biffsalaten

    Saftig biff kan serveres på mange måter. Prøv denne superraske oppskriften.
    17. januar 2014
  • 16 Januar 2014 - 13:10

    Luftige vaniljecupcakes med blåbær

    Disse vakre vinterblomstene av noen cupcakes vil vekke begeistring og etterspørsel. Oppskriften er lett som bare det.
    16. januar 2014
  • 09 Januar 2014 - 13:10

    Legg saftige havrefletter i matboksen

    Disse havreflettene kan også brukes med pålegg. Garantert et populært innslag i matboksen.
    09. januar 2014
  • 09 Januar 2014 - 01:05

    Her får du en ny pastafavoritt

    I dag gir vi deg oppskrift på en knallgod pastarett med valnøttpesto som kan lages med eller helt uten kjøtt.
    09. januar 2014
  • 02 Januar 2014 - 01:05

    At noe så enkelt kan smake så godt

    Prøv denne oppskriften på bakt potet med skagensalat til middag i dag.
    02. januar 2014
  • 26 Desember 2013 - 13:10

    Feir nyttår med en storslagen marsipankake

    Denne nyttårskaken vil vekke stor begeistring hos dine gjester. Ikke er den vanskelig å lage heller.
    26. desember 2013
  • 25 Desember 2013 - 01:50

    Hjemmebakt brød til frokosten

    Alle liker hjemmebakt brød! Apéritif gir deg oppskriftene på både brød og andre fristende bakverk til frokost, lunsj og matpakker.
    25. desember 2013